POKRAČOVÁNÍ ZLATÉHO VÍKENDU

25.11.2015 07:30

Neděle 22.11.2015 byla pro nás dalším turnajovým/pořadatelským dnem. Pořádali jsem další ze seriálu KLADNO OPEN, tentokrát v kategorii U15. Na turnaj bylo přihlášeno velké množství hráčů a záhadná nemoc, která se projevuje po zveřejnění účastníků, opět zasáhla. Po odhlášení řady hráčů zůstala velice silná konkurence a to od klubů z východních Klimkovic až po nejzápadnější Aš. I na tomto turnaji jsme ukázali dobrou přípravu a to v případě hlavně mladších zástupů Jana Altery a Radka Janošova. Oba měli ze sobotních družstev v nohách 10 zápasů, a přesto nastoupili do nedělích bojů odhodlaně. Nejprve oba přešli hladce přes 1. kolo dvouhry do druhých kol, kde na ně čekali velice silní soupeři v podobě M. Pavlíčka pro R. Janošova a P. Kokoře pro J. Alteru. Oba naši hráči si vedli velice dobře a soupeři se hodně nadřeli na výhry.

Zlatý víkend byl završen ziskem 1. místa ve smíšené čtyřhře. Pohár pro vítěze pro kladenské barvy společně s K. Mikelovou (So RadMet Praha) získal Michal Morávek. Bohužel v ostatních disciplínách se mu již tolik nedařilo.

Dobrý výkon předvedl Vojta Volf, který společně s M. Pavlíčkem potrápili na 3 sety pozdější vítěze čtyřhry chlapců.

Celkově hodnotím vystoupení našich hráčů velice kvalitně. Je potřeba stále pracovat dobře trénovat, aby dosahované výsledky byly cestou k vytýčenému cíli. Poděkování opět patří celému pořadatelskému týmu, bez kterého by turnaj dobře nefungoval.

Výsledky: Kladno Open U15_22_11_2015.xls (82944)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno