POSLEDNÍ KOLO EXTRALIGY

25.01.2016 21:26

V posledním kole základní části extraligy nám šlo o hodně. Příprava proběhla dobře, doplnili jsme tým o další členy a čekali jak souboj buď o postup do čtvrtfinále, nebo play out. Soupeř USK Plzeň přijel oslaben, ale odhodlán zvítězit. My jsme byli připraveni v duchu našeho hesla bojovat až do úplného konce o každý bod. Nikdo z nás netušil, že to bude úplně jiný boj. Rád bych se rozepsal o pocitech štěstí, které se každému týmu dostaví po postupu do čtvrtfinále a vyhnutí se bojům o záchranu. Jsme rádi, že jsme to zvládli, ale stín na celém utkání leží a to z důvodu zranění naší dlouholeté opory Martiny Vackové. Dlouho jsem ji neviděl s takovou chutí bojovat, bohužel souhra náhod tomu chtěla, že si ze svého zápasu dvouhry žen odnesla zranění achilovy šlachy. Pocity, které nás v tu chvíli ovládly, si necháme pro sebe, moc nás všechny toto mrzí a pevně věříme, že bude Martina opět brzo v plné kondici. Dnes podstoupila operaci a začíná proces hojení, který bude dlouhý, ale jistě je to začátek s dobrým koncem. Věříme, že se zranění brzo zahojí a Martina bude prohánět opět své soupeřky.

Zvítězili jsme 5:3 a tím si zajistili postup do další fáze dlouhodobé soutěže družstev. Zápis o utkání: zapis_o_utkani_extraliga.xls (36864)

Celému týmu děkuji za vzájemnou podporu a těším se na další společné setkání.

Celý tým se teď potká na nevětším domácím turnaji a tím je MČR jednotlivců, které se uskuteční v Karviné. Tímto zvu všechny fanoušky na tento turnaj, který se vždy pořadatelům z Karviné podaří perfektně připravit.

autor: Dan

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno