POSLEDNÍ KOLO ZÁKLADNÍ ČÁSTI EXTRALIGY

29.01.2013 14:05

V sobotu 26.1.2013 jsme pořádali poslední kolo základní části COMPO Extraligy smíšených družstev. Naším soupeřem bylo družstvo BK Benátky nad Jizerou. Tento několikanásobný Mistr ČR nám předvedl svojí sílu a výsledkem 8:0 nám nedal žádnou šanci. BaC Kladno nastoupilo poprvé v sezóně v plné sestavě, do které se po zranění vrátil Marek Teller. V utkání čtyřhry mužů mezi domácí dvojicí Marek Teller a Petr Hošek proti hostující dvojici Petr Jelínek a Jiří Provazník se nám podařilo uhrát jediný vítězný set v utkání. Přes odhodlání se hráčům nepodařilo v domácím prostředí probudit větší bojovnost a získat vyhraný zápas. Po tomto kole jsme se usadili na 5. místě průběžné tabulky a ve čtvrtfinále nás čeká silný tým ze So Dobrušky. S tímto družstvem se utkáme na jeho kurtech na přelomu března a dubna.

Chtěl bych touto cestou poděkovat členům klubu, kteří nám pomohli s organizací utkání. Dále bych chtěl poděkovat všem divákům, kteří nás přišli povzbudit. V neposlední řadě patří poděkování partnerům kola.

Věřím, že ve čtvrtfinále se nám bude dařit lépe a postoupíme do dalších bojů.

Tabulku s výsledky utkání najdete zde: https://tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=8D1AFB3B-A126-4E2B-841B-92EAA620CC95&draw=1

Fotodokumentaci zde: https://badmintonkladno.rajce.idnes.cz/kladno_vs._benatky_26.1.2013/

PS: měli jsme na soupeře tajnou zbraň, kdo jí najde na fotkách....:)

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno