POSLEDNÍ LETOŠNÍ GPA

28.04.2016 09:49

Na letošní poslední GPA dospělých jsme se vypravili ve dvou já a Peťa Janošová. Pro Peťu je letošní účast na GPA dospělých za odměnu a také je to velká škola sbírání zkušeností o čem ten badminton a hlavně dospělí je. Ve společném mixu jsme narazili na P. Drančáka s M. Fuchsovou. Peťa hrála dobře na síti a ja se snažil rozebrat je svojí nátlakovou hrou dropy. No přes veškerou snahu jsme podlehli, ale pochvalu si Peťa zaslouží za práci na síti. Ve dvouhře dívek narazila na šikovnou ruku jmenovkyně Petry Hofmanové. Tento zápas byl velkou zkušenou a musíme pracovat stále na pohybu.

Pro tento turnaj jsem spojil síly s Markem Tellerem a vyrazili jsme vstříc dalšímu společnému osudu. Los byl přívětivý a první 2 kola jsme spíše bojovali s viditelností v hale než se soupeři. Do čtvrtfinále se nám připletli úřadující mistři ČR P. Drančák s J. Bitmanem. V první setu se nám dařilo hrát vyrovnanou partii, ale koncovka se nezdařila a kluci vyhráli 21/19. Ve druhém setu měli již větší jistotu, my bohužel naopak.

Výsledky: www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=CDF6AED8-760C-459A-8EFC-E48D361A3216

Celkový postup do čtvrtfinále lze hodnotit krajně a děkuji tímto svým spoluhráčům za hezký turnaj.

O víkendu se rozjedeme v rámci oslav Beltainu vyrazíme spálit pár soupeřů do Nejdku a mladší z klubu vyrážejí na horkou půdu Benátek nad Jizerou na GPC kategorie U19. Všem v jejich putování držíme palec a žádné popáleniny.

Klubový každoroční svátek jara oslavíme tento pátek 29.4.2016 od 17:00 a to na tradičním ohništi u haly. Všichni členové klubu a jejich rodinní příslušníci jsou zváni.

autor: Dan

PS: Na obrázku vidíte přípravu ohniště na čarodejnickou noc. U nás si holky podklady na rozpálení připravují samy:)

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno