POSLEDNÍ TURNAJ SEZÓNY

12.06.2013 16:24

V sobotu 8.6.2013 jsem uspořádali tradiční poslední turnaj sezóny. Každoročně se snažíme turnaje něčím vylepšit, zaujmout hráče, aby si k nám našli cestu. V letošním roce jsme připravili jako první v ČR ceny v podobě nových aut. Majitelé nových vozů jsou jistě spokojeni, že k nám cestu našli a ceny získali. Nezapomínáme ani na další změny a novinky a tou byl boj s elektrickou energií. Finalisté čtyřhry mužů mají zážitek, který se už asi nebude nikdy opakovat a je jedinečný. Já zase vím, že Peťa Hohenberger není dobrým hráčem v kostkách a ten badminton mu jde lépe.:)

Celková účast na našem turnaji čítala 29 hráček a hráčů. Zavítali k nám z blízkého okolí i dalekých dálek Vietnamu. Kvalita turnaje se odrazila v účastnících od KP po extraligové hráče a systém čtyřher v podobě tabulek přinesl dostatečné zahrání si pro všechny účastníky.

Vítězi tohoto ročníku se ve dvouhře mužů stal Jiří Louda USK Plzeň, ve dvouhře žen Lucie Krejčová So Svatá, ve čtyřhře mužů Jan Štika s Martinem Kulhavým oba S poje Praha, čtyřhru žen ovládly domácí Věra Toncarová s Miladou Stárkovou a mix vyhráli Lucie Krejčová s Danem Skrčeným.

Sezónu jsme zakončili zdárně, na konci turnaje to vypadalo jak v lazaretu – mnoho zranění se objevilo z celoroční námahy. Do prázdnin přejeme mnoho naběhaných kilometrů a úspěšné přípravy na novou sezónu.

AUTOR:Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno