POSLEDNÍ TURNAJE DOPADLY NA 1*

18.10.2020 10:20

Druhý říjnový víkend jsme si užili na kurtech. Nejprve v sobotu Oblastní přebor – postupový turnaj kategorie U11 a v neděli na nás čekal turnaj GPC U17 Kladno Open. Na turnaj kategorie U11 se dostavilo celkem 14 dětí a k naší kladenské radosti bylo celkem 6 kladenských – nová generace startuje. Pro 5 to byl první turnaj a sbírali 1 zkušenosti z ostrých zápasů, která byla pořádná porce, ale pro Náťu S. to byl turnaj s jasným cílem – vyhrát a postoupit na MČR U11. Tento nelehký úkol Náťa zvládl na jedničku a kontrolovaným výkonem porazil všechny své soupeře a postoupil na MČR. A kdo že byli ti naši noví nadějní:

Tomáš Kutil, Sofinka Mikolášová, Barča Kouřilová, Kája Charvátová, Bětka Železná a Náťa Skrčený. Teď můžeme doufat, že vybojovaný postup na MČR nepropadne dějinami tím, že se Mistrovství ČR neuskuteční.

V nedělí 11.10.20 jsme uspořádali GPC Kladno open kategorie U17 a konec má být šťastný,

a tak se nám povedlo získat na posledním domácím turnaji řadu medailí a k tomu 2 zlaté. Turnaj si z domácích nenechali ujít Malvína Skrčená, Klárka Jonášová, Václav Jonáš, Martin Korynta, Luki Bystřičan, Jan Altera a Štěpa Kruncl. Naši nenechali nic náhodě a po pěkném výkonu získali medailové umístění: Luki s Áďou K. (Ústí) – bronz mix, Luki s Martinem bronz v deblu, Klárka bronz v deblu. To nejlepší na závěr a tím bylo zlato Honzy v singlu, který odehrál znamenitě a nedal soupeřům šanci a druhé zlato získala Malvínka ve čtyřhře s Terkou J. (Hořovoce), kdy se jim podařilo spojením rychlosti a kvalitní obrany porazit všechny soupeřky.

Děkuji za pomoc Jovče Skrčené, Hanče Hončíkové a Míše Krejčí s turnajem. Snad se opět brzy potkáme na kurtech.

Výsledky:

výsledky OP U11 Kladno 10_10_2020.xls (30720)

www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=E4CA4930-AFD4-46EB-9FC6-6222C41C167F

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno