POSTUP DO 2. REGIONÁLNÍ LIGY

21.04.2023 11:17

V neděli 16.4.2023 startoval náš „B“ tým dospělých v baráži o postup do 2. regionální ligy. V tomto kvalifikačním turnaji se střetli 4 týmy – BaC Kladno,z.s., BK Radotín Praha, BK Benátky nad Jizerou a BK Králův Dvůr. Sytém byl nastaven tak, že se hraje pavoukem a nasazené týmy byly ze 2. regionální ligy. Tedy měli jsme jistotu, že se střetneme v kole pavouka s týmem z vyšší soutěže. Los nám přisoudil tým BK Králův Dvůr, který na tento turnaj byl posílen o hráče, kteří nehráli základní část dlouhodobé soutěže. PO prvních 4 zápasech byl stav v náš neprospěch 1:3 a proto bylo potřeba probudit bojovného ducha a pořádně zabrat. To se nakonec povedlo, když jsme vyhráli 4 utkání a soupeř jen 1. Nastala chvíle sčítání zápasů 4:4, setů 9:9 a došlo na sčítání míčků a zde bylo v náš prospěch 331 vs. 309:).

Tím jsme otevřeli bránu pro vstup do vyšší soutěže. V souběžně hraném zápase porazil BK Radotín tým BK BnJ a mohli jsme si jako nadstavbu dát s domácím týmem z Radotína opakování zápasu ze základní části. I když nešlo již o výsledek, oba týmy předvedly, chtějí vyhrát a opět došlo před posledním zápasem na počítání: 4:3 na zápasy pro Radotín, sety stejně 8:8 a vyšlo najevo, že nesmíme vyhrát zápas o méně než 10bodů. Výsledek skončil pro naší dvojici 21:9 a 21:7 a jak dobrý čtenář zjistil, prohráli jsme celé utkání o 6 bodů. Toto nám na radosti z postupu do vyšší soutěže neubralo ani kousek.

Celému týmu a všem hráčkám a hráčům, kteří se celou sezónu podíleli na skvělých výsledcích děkuji za přístup a gratuluji ke splnění sezónního cíle, tedy postupu do vyšší soutěže.

Velká gratulace k výsledkům a poděkování za příkladnou reprezentaci klubu.

Výsledky naleznete zde:  www.tournamentsoftware.com/sport/drawsheet.aspx?id=C234D768-82A4-4F31-B044-CF05018AAAFD&draw=6

Děkujeme za podporu Město Kladno, Victorsport.cz a klubu. Velké díky také fanouškům, kteří nás celou dobu podporovali, bez vás by to nešlo.

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno