POSTUP NA MČR

26.10.2023 10:51

V neděli 22/10 ráno se v Mníšku pod Brdy odstartovala kvalifikace StčBaS v kategorii U13 za účasti naší Káji Charvátové.

Ve všech třech disciplínách jsme byli v očekávání a doufali jsme, že by Kája mohla zabojovat o premiérovou účast na mistrovství ČR konané počátkem listopadu v Brně.

Do mixu Kája nastupuje s parťákem Pavlem Pechem z Hořovic a jejich spolupráce se ukázala jako výborná volba. Ve všech zápasech potvrzují kvalitu a jdou si rázně za vítězstvím bez ztráty setu.

S triumfem z mixu Kája získává na jistotě a psychická pohoda se odráží i v singlu, kdy postupně přehrává soupeřky z Benátek nad Jizerou. Nutno podotknou, že soupeřky ji nedaly nic zadarmo a zejména finálový zápas byl plný úžasných výměn.

První set jde po boji na stranu soupeřky, nicméně se ukazuje jak je důležité nepanikařit, mít čistou hlavu na další míče a zabojovat. Druhý set Kája vyhrává a ve třetím již soupeřce nedala šanci a výsledkem 21-3 uzavírá finále a ženský singl.

Čtyřhra je ve znamení opět velkého boje o finále, kdy ovšem děvčata z Benátek prokazují větší sehranost a ve třech setech vítězí. Škoda, nicméně dvě 1.místa a jedno 3. je velkým úspěchem a příslibem do budoucna.

Velká gratulace! Přejeme za celé BaC Kladno neusnout na vavřínech, dál makat  a hodně zdaru na MČR U13:).

autor: Jan Charvát

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno