POSTUPY NA GPA U15 A U19

25.05.2017 14:47

Sobota 20.5. nás přivítala turnajem postupovým pro kategorie U15 a U19. V mladší kategorii jsme měli celkem 3 zástupce – Katku Svobodovou, Báru Vernerovou a Janu Alteru. Holky letos zkoušejí první turnajovou sezónu, tak je to o sbírání zkušeností. Honza nastoupil do obou kategorií U15 i U19. Cílem v mladší bylo postoupit na GPA a to se podařilo celkovým vítězstvím v turnaje ve dvouhře.

V kategorii U19 jsme měli širší zastoupení a také značně větší úspěšnost. Příjemným překvapením byl postup mixu V. Volf s M. Dufkovou přes favorizovaný pár Pavlíček Reisa do semifinále, kde jim stopku vystavil další náš pár a to A. Srbová s V. Dvořákem. Ti narazili na M. Morávka s V. Čihákovou, kteří se rozhodli, že na turnaji získají 3x zlato a v mixu udělali 1 krok. Monča Dufková pokračovala v příjemných překvapeních dále a postoupila až do finále dvouhry, kde podlehla V. Čihákové. Zde je nutné dodat, že převaha to byla především výšková, protože herně Monča vzdorovala velice:). Další čistě kladenské finále bylo ve dvouhře chlapců, ve kterém své síly změřily Vojta Dvořák s Michalem Morávkem. Pro všechny překvapivě klidné finále skončilo druhým vítězstvím M. Morávka. A jak řekli, tak udělali a 3 zlatou spojenou s postupem na GPA získali Michala Morávek po boku Vojty Dvořáka ve čtyřhře chlapců a Verča Čiháková si vzala k sobě Áďu Srbovou a vítězstvím si zajistili postup.

Je pozitivní vidět, jak naši hráči úspěšně zvládají postupovat na A turnaje, a i tam se začínají objevovat výsledky, jet tak dál a hurá do ostrých tréninků a hlavně vydržet.

Děkuji manž. Dvořákovým, Pavlu Morávkovi, Jarce Srbové, Stáně Alterové a Monče Dufkové za pomoc.

Další pokračování turnajové zátěže nás čeká hned tento víkend, a to v so 27.5. VC Kladna – GPC dospělých a v neděli 28.5.2017 GPC Kladno U17 Open, těšíme se na vás. Přihlášky na VC Kladna GPC dospělých zasílejte na: badmintonkladno@seznam.cz.

Výsledky: 

GPC_open_U15_Kladno_20_5_2017.xlsx (35316)
GPC_open_U19_Kladno_20_5_2017.xlsx (35021)

autor: Dan

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno