PŘEDČASNÁ VÁNOČNÍ NADÍLKA

09.11.2016 07:19
Za studeného listopadového rána jsme s Honzou vyrazili směr Králův Dvůr. Čekala nás bitva o postup na MČR U15, a abychom se necítili opuštění, tak s námi jeli rodiče Honzíka, Martin a Stáňa Alterovi, kteří se postarali o zábavu a dělali nám společnost při zápasech i ve volném čase. 
     Turnaj, jako většinou, začínal smíšenou čtyřhrou, ve kterém se Honzík s Majdou Tyrmerovou probojovali až do semifinále, avšak podlehli super badmintonovému výkonu Lídy Kusé a Matyáše Kalkuše. V zápase o třetí místo se však nedali a získali bronzovou medaili. Mně a mé mixérce Kateřině Pokorné se dařilo o chlup lépe a nastoupili jsme do finálového zápasu proti již zmíněnému benáteckému páru, ve kterém jsme také neobstáli a skončili na druhém místě. 
     Druhou disciplínou byly dvouhry. A tady jsme se opět s Honzou setkali, tentokrát ve finále. V tomto zápase jsem však neobstál, a tak jsem i v téhle disciplíně získal stříbrnou medaili.
     Poslední se hrály čtyřhry. A tady se ukázala naše tréninková i netréninková příprava a tak všichni zjistili, co to znamená, když někam přijede Kladno :D. Všechny tyto zápasy jsme vyhráli a obsadili jsme 1. místo na stupních vítězů. 
     Zhodnotil bych to tak, že jak už to na Vánoce bývá, byla to pořádná nadílka. Dohromady jsme získali tři zlaté, dvě stříbrné a jednu bronzovou medaili. Byl to opravdu vydařený turnaj ;). 
 
autor: Volfíno
Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno