PŘEŽILI JSME KLADNO CUP

23.09.2014 12:30

V sobotu 20.9.2014 se v hale Badminton Club Kladno uskutečnil 8. ročník republikového turnaje dospělých v badmintonu. Na turnaj se sjelo celkem 24 mužů a 12 žen. V tomto tradičním turnaji se nejvíce dařilo domácím hráčům. Třikrát na stupínku nejvyšším stál Daniel Skrčený, který zvítězil ve dvouhře mužů, čtyřhře mužů s Janen Filzem z SK Prosek Praha a společně s domácí Monikou Erbenovou opanovali smíšenou čtyřhru. Další medailová umístění získal domácí Marek Schoř s Martinem Jenčíkem (So Svatá). Ve dvouhře mužů získal bronzovou medaili nestor badmintonových kurtů a hráč Kladna Jiří Konupka.

Souběžně s naším turnajem startovala extraligová posila BaC Kladno Michal Rogalski (Pol) na Mezinárodním mistrovství Polska. Na tomto turnaji zařazeném do Evropského okruhu dosáhl Michal Rogalski životního úspěchu, když toto Mezinárodní mistrovství Polska vyhrál. Blíží se zahájení nového ročníku domácí nejvyšší soutěže družstev a je vidět, že kladenský tým je dobře připraven. V novém ročníku bude silná konkurence, tak věříme, že se nám podaří postoupit ze základní skupiny. Možnost vidět Michale Rogalského a další hvězdy evropského badmintonu máte od tohoto čtvrtka, kdy se v Praze uskuteční Mezinárodní mistrovství ČR. Zde si můžete přečíst základní informace o této největší domácí badmintonové akci. Informace získáte kliknutím na plakát MMČR.

/album/pozvanky/mmcr-jpg/

A proč přežili jsme Kladno Cup? Protože v rámci spolupráce s Městem Kladno a oblíbenou akcí na podzim jsme se stali spolupořadateli v rámci akce "Přežít Kladno". Jedno ze stanovišť bylo u nás před halou. Věřím, že tato již druhá spolupráce přinesla oběma stranám příjemný zážitek:) Dokonce tak velký zážitek, že jsme se dnes dostali do médií-tisková mluvčí klubu doporučuje zakoupit dnešní Kladenský deník, kde se dočtete nejnovější zprávy o dvou největších akcích na kladesku, konaných v sobotu 20.9.2014.:)

Výsledky KC 2014 zde: GP C KC Kladno 20_9_2014 formular_vysledku.xls (36864)

autor: Dan

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno