PŘÍPRAVA DOMA - ZAČÍNÁME

05.03.2021 11:03

V této složité sportovní době jsme se rozhodli, že nastartujeme tréninky formou přípravy tréninků na doma a také na ven. Je na každém z nás, aby pracoval na sobě a snažil se i toto období využít pro sport. Z vlastní zkušenosti vím, že je potřeba umět zvednout hlavu a hledat řešení proto co sám každý zvládne.

Věříme, že doba není jednoduchá, ale je nutné umět zabojovat a pracovat na sobě. Pokud nemůžeme pravidelně trénovat, jak jsme byli zvyklý, je potřeba najít nové řešení, které nás a tím i každého z vás posune dál. Jsem přesvědčen, že bez pravidelného pohybu se imunita nedá dobře udržovat a z vlastní zkušenosti vím, že pohyb na čerstvém vzduchu pomůže nejen po fyzické stránce tak po psychické stránce.

S celkovou vážností na současný stav si uvědomujeme, jak všechna opatření budou mít dosah na sportování, a tedy zdravý životní styl. Za klub vnímám situaci se vší pokorou s tím, že věřím, že po uvolnění opatření najdete cestu zpět na tréninky a budete chtít na sobě pracovat a užívat si ten moment, kdy můžete dělat něco co vás baví a dělá vám radost.

Postupně budeme přidávat videa na tréninky, které nebudou on-line, ale můžete si trénink udělat v čase který vám vyhovuje. Je na vás, ať najdete v sobě sílu začít na sobě pracovat.

Tréninky budou vycházet z možností doma, z možností venku z toho, co nám situace umožní.

Záleží nám stále na našich členech a chceme společně pracovat. Prvním společným projektem je projekt s názvem: Skoč si s Georgem.

V tuto chvíli máme skóre skoků 1.100x:) a zbývá tedy 98.900x si poskočit přes švihadlo.

Do konce března chceme společně naskákat 100.000x přes švihadlo. Můžete skákat opakovaně a pošlete mi na mail: badmintonkladno@seznam.cz, nebo na tel: 602256072 fotku/video, jak skáčete, stačí krátké do 10s a kolik jste naskákali. Věřím, že to dáme a každý z vás může být pak hrdý na to co zvládl.

Věřím, že se opět všichni opět brzy setkáme. Hodně pevných nervů a hlavně toho zdraví.

Za BaC Kladno, z.s.

Bc. Daniel Skrčený, předseda klubu

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno