PRONÁJEM BADMINTONOVÝCH KURTŮ OD 1.9.2016 ZAHÁJEN

26.08.2016 12:19

Od 1.9.2016 jsou pro Vás otevřeny kurty pro veřejnost. V letošním roce jsme si pro Vás připravili pár novinek. Plánujeme pravidelné tréninky pro zájemce (jednotlivci/skupiny) s trenérem. Je připraven seriál turnajů pro neregistrované, máme rozšířený sortiment výpletů vč. vypletačů badmintonových raket. Aby se Vám u nás více líbilo, tak jsme provedli pár úprav i interiéru haly. Čekají na Vás nově připravené šatny, můžete využít zamykacích skříněk. Pro všechny návštěvníky haly tu je wi-fi zdarma, v provozu bude bar, ve ktrém máme připraveny nealkoholické nápoje - teplé i studené, pro milovníky chmeleného moku nabízíme od našeho partnera klubu točené pivo BAKALÁŘ, výběr malých jídel na posilnění. V případě návštevy haly s malými ratolestmi můžete využít náš dětský koutek a vy si můžete bezstarostně užít svoji sportovní hodinu. V případě zájmu máme připraveno badmintonové vybavení (rakety a míčky) k bezplatnému zapůjčení, široký sortiment sportovního vybavení společnosti VICTOR k zakoupení - raktey, obuv, výplety, omoty, oblečení a další doplňky. S vybavením VICTOR hráli olympijští vítězové z Ria 2016 v mixu:). 

Každý z personálu se Vám bude věnovat a jsme připraveni během hodin Vám poradit a pomoci s badmintonovým uměním a pravidly badmintonu.

Všechny informace o termínech, cenách a dalších možnostech naleznete zde: https://badmintonkladno.webnode.cz/sluzby/sluzba-1/

V případě dotazů nás kontaktujte na tel.: 602256072, e-mailu: badmintonkladno@seznam.cz.

Těšíme se na Vaši návštěvu a jsme připraveni Vám připravit hezké sportovní zážitky.

Nové logo na štítu haly

Opravené šatny

Nová členka vyplétacího týmu:)

autor: Dan
 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno