PROŠEK 2013

11.03.2013 11:36

V sobotu 9.3. se uskutečnil další ročník populárního turnaje čtyřher mem. Pavla Proška 2013. Na turnaji bylo BaC Kladno nejpočetnější výpravou, která čítala celkem 11 kusů a to:

Monika Erbenová, Pavel Homolka, Zdeněk Homolka, Milan Novák, Jirka Modlinger, Jarda Holeček, Pavel Jerman, Olda Pokorný, Láďa Leksa, Štěpán Pulkrábek a Dan Skrčený.

Turnaj se hraje na skupiny a to nám pomáhá se pomalu v turnaji vždy zabydlet a přes porážky v prvních zápasech se dostávat do závěrečných bojů o cenné kovy. Turnaj pro kladeňáky měl několik specifik jako např.: když jsme ráno vzbudili v hale Jardu, který měl úkol připravit vyplétací stroj, ale to se nezdařilo. Když jsme viděli Jardova přítele-kolo, jak dopadlo, tak jeho parťák byl rád, že jsme Jardu našli:). Jarda nám pak dopřával celé dopoledne nádherný pohled na jeho rohlíček (úsměv) na tváři.  Bohužel jak vyprchávala z Jardy euforie z předešlé noci před turnajem, tak jeho výkon odcházel stejně rychle, nevadí, jednou se ta příprava podaří:). Další zajímavostí byla účast Štěpána Pulkrábka, který nehrál badminton 4 roky. Nebylo to znát a zahráli jsme si zas parádního debla a dokonce jsme stanuli i na stupních vítězů. Alenka (Balenčinová-pro ty, kdo neznají naší známou operní pěvkyni:))umožnila naším nejlepším veteránům Homolka Z.-Novák nastoupit jako každý rok, v prvním zápase své skupiny, proti nejsilnějšímu a neoblíbenému soupeři skupiny veteránů bratrům Malým (pouze jménem malým) a tato kategorie opět viděla svůj vrchol turnaje hned v prvním utkání. Bohužel naši borci opět podlehli 2:1 na sety a marně pak hledali motivaci do dalších zápasů, přes to skončili na 2. místě. Naše starší dvojice chtěla podat protest proti časovému programu zápasu, ale jako vrchní rozhodčí jsem jim poradil, aby je konečně porazili a dali pokoj:). Na příští rok již máme vymyšlený taktický plán:). Zástupkyně něžnějšího pohlaví bojovala nejenom na kurtě, ale i v řadách módy. Dvojice Erbenová-Kuchlerová nastupovala v krásném žlutém topíku s doplněním o sukénky v barvě modré (určitě jsem tu barvu netrefil) a moc jim to ladilo a slušelo.  Holky bojovaly a skončily na 3. místě. Naše Young Guns (mladé pušky) Olda s Láďou bojovali, seč mohli, prohnali nejednu dvojici a nasbírali spoustu zkušeností. Kluci bojovat, jde vám to super a vítězství už klepe na dveře;) (PS klucí: na prvním Prošku jsem skončil stejně a pak jsme ho 2x vyhrál;).

Závěrem bych chtěl poděkovat Alence, že stále turnaj pořádá, že nás nikdy nenechá v klidu a stále se na nás směje.

FOTODOKUMENTACE zde: https://badmintonkladno.rajce.idnes.cz/Prosek_2013/

Autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno