PRVNÍ POSTUPOVÉ TURNAJE

13.01.2016 20:17

V sobotu 9.1.2016 jsme pořádali první letošní postupové GPC. Tradičně se pořádají v naší oblasti dohromady kategorie U13 a U17. Netradiční bylo to, že jsem omylem poslal na tento turnaj hráčky, které jsou sice mladé, ale nový systém je řadí mezi mladé dámy. Tímto se ještě jednou omlouvám Monče s Jančou. Mladší kategorie nám momentální působí početní pokles a znamená to, že s dívek se zúčastnila 1 a chlapců bylo celkem 5. Jako náš jediný zástupce skončil na 4. místě Lukáš Bytřičan.

V kategorii U17 jsme měli zcela jiné ambice. 2 naši hráči P. Janošová a M. Štětina mají zajištěn přímý postup na GPA a to žebříčkovým postavením. Z tohoto krásného důvodu jsme si dělali zálusk na další postupy od ostatních hráčů. A jak se nám vedlo? Perfektně, postup si postupně vybojovali ve čtyřhře dívek P. Janošová s A. Srbovou, své první velké vítězství a také postup si jak ve dvouhře, tak společně s M. Štětinou ve čtyřhře vybojoval V. Dvořák.

Všem hráčům patří poděkování za vzornou reprezentaci a našim pořadatelům patří velký dík za bezproblémový průběh turnaje.

Výsledkové listiny: GPC U13 a U17 pavouci Kladno 9_1_2016.xls (48128)

autor: Dan

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno