ROZHOVOR S IVEM

11.04.2013 10:15

IVO STOKLAS

Ahoj, máme za sebou úspěšné čtvrtfinále, jak jsi utkání proti So Dobruška prožíval/a ze svého pohledu?

Vzhledem k tomu, že Danovo ujištění, že nebudu hrát poslední zápas celého utkání, se ukázalo velmi rychle jako mylné, tak ještě štěstí, ze si nekoušu nehty – už bych asi žádné neměl. Byly to hrozný nervy!

Naplnil postup do finálové části COMPO Extraligy 2012/2013 Tvoje očekávání pro letošní sezónu v soutěži družstev? Vzhledem k tomu, jak skvělá na české poměry bývá atmosféra a prostředí při závěrečném playoff, tak jsem si splnil jedno ze svých přání před sezónou. I přesto si ale myslím, že postup přes Dobrušku byl nad očekávání a o to větší radost z toho mám.

Jak se Ti v našem týmu líbí?

Na začátku letošního ročníku extraligy jsem tak trochu doufal, že zůstanu náhradníkem (viz Danův článek) a užiju si více volných víkendů během roku. Teď si přeji aby liga ještě neskončila.


Pánská část družstva se držela do finále dohody o neholení lící (kdo se oholí, platí část útraty při oslavách), jak se Ti naši kluci líbili?:)

Upřímně – je dobře, že čtvrtfinále je již za námi. Nicméně jednu výhodu to mělo – takhle mladý jsem se po oholení dlouho necítil


Jak bys zhodnotil naše děvčata, která s námi nedržela basu a klidně se o sebe starala a nepodlehla módě „Neandrtálec“? Důležité jsou body a tam byly holky nakonec stoprocentní.. Ale ty nervy co mě to stálo, to jim hned tak nezapomenu! 


Šéf týmu vymyslel novou strategii, jak zastrašit soupeře a stmelit kolektiv. Jaký máš k těmto neformálním metodám přístup a co bys případně šéfovi k těmto metodám vzkázal?

Všeho s mírou, výjimku pak tvoří jídlo na šéfa a pití na šéfa, tam bych míru nedefinoval..


Čeká nás finále Play-Off, na co bys pozval/la diváky směrem k našemu družstvu?

Na bojovný týmový výkon a skvělá utkání ve kterých sice nejsme favorité ale jakékoliv podcenění ze strany soupeře by jej mohlo vyjít draho.


Na co bys pozval diváka z pohledu Tebe směrem k samotnému turnaji finále Play-Off?

S velkou pravděpodobností nastoupím jen do dvouhry a jeden zápas za den na 120% zvládnu!

Na závěr vzkaz pro naše soupeře:

Zahraniční posily a olympionici nejsou všechno, ve hře je v každém utkání bodů 8!


 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno