ROZHOVOR S MICHALEM SEVEROU

22.11.2012 08:17

Druhé kolo extraligy před námi a my jsme si pro vás připravili rozhovor s naší další posilou Michalem Severou. Momentálně má přezdívku Robocop:

Co rozhodlo o tom, že jsi v rámci zvýšení svého výkonu podstoupil tuto změnu tělesné konstituce a nechal si dát implantát?

První myšlenka instalace implantátu se zrodila před několika lety….při komentáři přiložené fotografie – právě se narodil (terminátor).

 

Ale možnost myšlenku zrealizovat se podařilo až letos, při jedné vyjížďce na kole s kamarádem, který je doktor a problematikou instalací implantátů se zabývá. Slovo dalo slovo a při jednom ze sjezdů už nebránilo nic k tomu nápad s implantátem realizovat. Stačil krátký přelet z vrcholků jizerských hor přímo do jeho domovské nemocnice v údolí a instalace tří nerezových hřebů do ramenního kloubu byla na světě.

První extraligy jsi vynechal z důvodu probíhající přípravy a zvykání si na novou součást Tvého těla. Jak jste si spolu zvykli žít, Ty a Tvoje ocelové rameno?

Zpočátku to nebylo vůbec jednoduché, nikdy jsem nebyl velkým příznivcem implantátů a vůbec cizích těles v a na těle, ale už jsem si zvykl a nyní už jsme velcí kamarádi.

Když jsem si povídal s Tvojí ženou Lenkou, tak říkala, že v rámci přípravy jsi zavedl psychologické tréninky na trpělivost a trávíš hodně času se svými kluky. Prozradili Ti nějaké triky, jak se udržet stále dobře naladěný a jak udržet soupeře (rodiče) stále ve střehu, aby v rozhodujícím momentě utkání podlehl?

Triky mi radí neustále, jak už to bývá, děti vědí vždy vše nejlépe, určitě mi psychicky moc pomohly a po čase stráveném s nimi mám ze železa nejen rameno, ale i nervy.  

Příští kolo extraligy nás čeká 1.12. a 2.12.2012, utkáme se nejdříve se So RadMet Praha a druhý den s TJ Astra ZM. Myslíš, že je už čas přejít ze suchého tréninku na led-tzn. bude již trénink s raketou, nebo ještě zůstaneš u posilování a sílu spojení kladenské ocele a Tebe vyzkoušíš přímo až při extralize?

Ocel se pokusím vyzkoušet už na tréninku, aby nedošlo při zápase extraligy k nějakým jatkám, přeci jen jizvy jsou čerstvé a je potřeba prověřit jejich pevnost.

Stále přemýšlím, jestli implantát je nebo není na seznamu nedovolených přípravků? Jak to vidíš Ty?

Popravdě jsem o této problematice vůbec nepřemýšlel a ze strany lékaře jsem také varován nebyl. Ocel je ale přírodní materiál, tak doufám, že na seznamu není.

Co bys vzkázal zájemcům o implantáty? Ty sám uvažuješ o dalším zlepšení svého těla?

Užívejte si svého těla takového jaké je a pokud by jste chtěli přeci jen zkusit si nějakej kousek ocele do sebe vrazit tak to nechte na odborníka.

buďte zdrávi…..a zůstaňte vcelku!!!

 

Děkuji za rozhovor a již se těším na našeho společnoho debla:)

 

Autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno