ROZHOVORY PŘED FINÁLE PLAY-OFF V.

11.04.2014 10:41

Jako poslední rozhovor jsme pro vás připravili povídání s naším nejmladším členem družstva.

Jarda Holeček jun.

Jarda byl zachycen těsně po zákroku doktora Yonexuse...

Ahoj, za námi je základní část Extraligy a úspěšně zvládnuté čtvrtfinále proti černému koni soutěže USK Plzeň. Jak hodnotíš základní část a samotné čtvrtfinále?

Dobře to dopadlo a i když se poslední utkání nedohrávalo, vývoj byl napínavý a to je dobře.

Podařilo se nám na soupeře dobře připravit ve čtvrtfinále, loňský nápad s neholením tváří se osvědčil. Co z tvého pohledu udělalo to, že vcelku nový tým se stmelil a ve čtvrtfinále předvedl asi nejlepší výkon?

Nevidím žádný speciální důvod. Sešli se dohromady lidi, kteří si rozumí a minimálně na dobu družstev se rádi setkají a zasportují si spolu.

Máme před sebou finále soutěže. Je to tvé první finále, případně pokud ne vzpomeneš si kolikáté a na které nejraději vzpomínáš?

Je to moje první finále extraligy.

Všichni se nás ptají na ambice, často odpovídám, že si chceme dobře zahrát a nechat na kurtu vše, jak to vidíš s našemi ambicemi a jakou jsou tvoje vlastní ambice na tento turnaj?

Vzhledem k tomu, že poslední dobou nijak zvlášť netrénuji jsou moje ambice hlavně podat alespoň rozumný výkon - abych si turnaj užil a byl co nejvíc platný pro tým.

Celý rok se snažíme vymýšlet různé zajímavosti a drobné upoutávky na naši domácí nejvyšší soutěž. Jak toto vnímáš? Vyhovuje ti z mého pohledu utajovaná prezentace našeho klenotu ČBaS a někdy i ze strany samotných aktérů, nebo vnímáš pozitivně naší snahu o oživení a zpestření marketingu BaC Kladno?

O prezentaci extraligy ČBaS se příliš nezajímám, proto nejsem s to se k tomuto vyjádřit. Láďovy upoutávky se mi moc líbí a určitě je dobře, že něco takového vzniklo.

Máme před sebou semifinále, ve kterém se střetneme s obhájci a velkým adeptem na titul. Jaká je motivace pro Tebe a jak to visíš s námi letos?

Chtěl bych si zahrát badminton na úrovni – ze strany soupeře to asi nebude problém, tak hlavně já musím něco předvést. Letos to vidím na dramatické třetí místo.

Mám pro vás připravené překvapení pro zvýšení výkonu, zkusíš uhodnout jaké?

Určitě je to vylepšená verze prášku z průběhu sezóny. Nechce se mi věřit, že se o tom náš dvorní lékař nedozvěděl, popřípadě, že ho tento přípravek nezaujal a neinspiroval k dalšímu vylepšení.

Na co pozveme naše fanoušky, bez kterých by to nešlo?

Na badminton jaký svět neviděl a přivonět k němu je jedna radost.

Díky a hodně štěstí od soboty 12.4. do neděle 13.4.2014.

Díkes, pokusíme se mu jít naproti

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno