ROZHOVORY S HRÁČI TÝMU "A" PŘED FINÁLE PLAY OFF

07.04.2014 14:46

První kdo odpovídal byla naše

Monika Erbenová

Ahoj, za námi je základní část Extraligy a úspěšně zvládnuté čtvrtfinále proti černému koni soutěže USK Plzeň. Jak hodnotíš základní část a samotné čtvrtfinále?

Byla to jízda!

Podařilo se nám na soupeře dobře připravit ve čtvrtfinále, loňský nápad s neholením tváří se osvědčil. Co z tvého pohledu udělalo to, že vcelku nový tým se stmelil a ve čtvrtfinále předvedl asi nejlepší výkon?

Všichni chtěli vyhrát a udělat svým vítězstvím radost sobě i ostatním. Na druhou stranu, když se prohraje, svět se nezboří.

Máme před sebou finále soutěže. Je to tvé první finále, případně pokud ne vzpomeneš si kolikáté a na které nejraději vzpomínáš?

Druhé. Loni jsme dostali docela nářez, takže máme výbornou výchozí pozici pro vylepšení výkonu a výsledku.

Všichni se nás ptají na ambice, často odpovídám, že si chceme dobře zahrát a nechat na kurtu vše, jak to vidíš s našemi ambicemi a jakou jsou tvoje vlastní ambice na tento turnaj?

Odpovídáš naprosto podle mého gusta. Ještě bych k tomu přidala, že pokud to jen trochu jde, chceme i vyhrát. A jak víme, všechno jde, když se chce…jej, to se mi to ale zacyklilo…

Celý rok se snažíme vymýšlet různé zajímavosti a drobné upoutávky na naši domácí nejvyšší soutěž. Jak toto vnímáš? Vyhovuje ti z mého pohledu utajovaná prezentace našeho klenotu ČBaS a někdy i ze strany samotných aktérů, nebo vnímáš pozitivně naší snahu o oživení a zpestření marketingu BaC Kladno?

Miluju Láďovy plakáty a další nápady! Jen houšť!

Máme před sebou semifinále, ve kterém se střetneme s obhájci a velkým adeptem na titul. Jaká je motivace pro Tebe a jak to vidíš s námi letos?

Motivace je silná, doufám, že dostanu důvěru týmu a budu nasazena.
Vidím to růžově s námi, se soupeři bledě.

Mám pro vás připravené překvapení pro zvýšení výkonu, zkusíš uhodnout jaké?

Radši se ani neodvažuju hádat.

Na co pozveme naše fanoušky, bez kterých by to nešlo?

Na nejlepší český badminton a uplácané ruce od fandění.

Díky a hodně štěstí od soboty 12.4. do neděle 13.4.2014.

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno