ROZHOVORY S ÚČASTNÍKY MČR

30.04.2015 09:21

První z mnoha rozhovorů bude od naší dvojice Petry Janošové a Vojtky dvořáka, kteří klub reprezentovaly na MČR jednotlivců v kategorii U15. Další rozhovory nás čekají po tomto víkendu, kdy početná skupina hráčů vyráží směr Orlová.

MČR U15 - Pardubice

Ahoj Peťo a Vojto,

Máte za sebou MČR, každý z vás odjížděl s jinými ambicemi.

Peťa: Jak se Ti na MČR líbilo?

Míra mého obrovského těšení byla převážená všemi zážitky, i když los nebyl úplně fajn. I přesto jsem si užila spoustu legrace. Super byl i drobný dárek pro každého a to si myslím, že si všichni zasloužili.

Vojta: Co se Ti líbilo na prvním velkém turnaji?

Na prvním velkém turnaji se mi nejvíc líbila atmosféra a nasazení všech hráčů.

Peťa: Co Tě nejvíce zaujalo na soupeřkách? (módní doplňky, herní styl, parťáci na mixa?:))

Všichni děláme stejný sport, ale každý má pro něj jiný styl. I když hraji po několikáté se stejnou protihráčkou, nikdy to není to samé. Mohu překvapit já ji a naopak ona mě. Co se týče módních doplňků nemyslím si, že jsou úplně důležité, ale líbí se mi, když má každý hráč ve své sbírce alespoň jedno originální tričko.

Vojta: Jak jsi se připravoval na MČR?

Příprava byla 5 týdnů bez jakéhokoli pohybu bohužel to bylo v 3 setu znát.

Peťa: Los mohl být příznivější, koho jsi si přála do druhého kola?

Asi nejvíce jsem si do druhého kola přála hráčku Škarkovou, se kterou si vždy dobře zahraji, ale určitě by mi nevadilo dostat kohokoli jiného, který je blíže mé kvalitě hry, protože není důležité vyhrát, ale pořádně si zahrát.

Vojta: Jaké byly Tvé pocity v prvním utkání a jaký pocit jsi měl po vítězství v zápase o pořadí?

V prvním utkání sem měl dobrý pocit a hrálo se mi lépe protože jsem neviděl takovou šanci na výhru a díky tomu se mi hrálo lépe z druhého zápasu jsem byl sám sebou zklamaný, protože kdybych hrál tak jako v prvním zápase tak by to pro mě byl úžasný zápas.

Peťa: Největší zážitek z MČR?

Mnoho zážitků se spojilo v jeden velký, který jsem si pak odvezla domů. Od jízdy autem s veselou Malvínkou přes „zahradní badminton“, podlézání plotu, podporu rodičů, VIP kartiček, zásobovací vůz ……. a v neposlední řadě vítr v zádech od trenéra. 

Děkuji za vaše odpovědi, věřím, že když vydržíte, tak další vítězství čekají na vás a jsou blízko:).

PS: Péťa díky svým výkonům obdržela nominaci na Letní olympijské hry dětí a mládeže, kde bude bojovat o cenné medaile. Za to ji patří velká gratulace.

autoři: Peťa, Vojta a Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno