ROZHOVORY Z LIGY J. SKRČENÁ

25.11.2015 19:58

První kolo extraligy je za námi. Jak se Ti hrálo v novém týmu?

Hrálo se mi skvělě, máme super tým, zažili jsme dost srandy, hlavně večer při aktivitách a také je úžasné jak se navzájem podpoříme, což je velmi důležité:)

Podařilo se nám vyhrát jedno utkání, ve druhém jsme bohužel prohráli. Jak bys zhodnotil/a obě utkání?

Druhé utkání bylo o dost těžší, náročnější zápasy a silnější protihráči než v utkání prvním, ale i to nám nebránilo v tom, abychom se stále snažili uhrát co nejvíce bodů.

BaC Kladno je klub, kde se snažíme připravovat pro hráče domácí prostředí. Jak se Ti u nás líbí?

Myslím, že si nemohu stěžovat, je o nás skvělě postaráno a v týmu je úžasná atmosféra, šéf týmu se nám snaží vyhovět ve všem a dělá vše proto abychom se cítili co nejlépe, za to děkuji:)

Na každé domácí utkání připravujeme originální pozvánky. Je nějaká, která se Ti nejvíce líbí? Máš nějaký nápad na pozvánku podle Tvého oblíbeného filmu?

O každé pozvánce vždy řeknu, že je ještě lepší než ta předtím a jsem pokaždé strašně překvapená tou skvělou Láďovou fantazií a kreativitou, každá ta pozvánka je skvěle udělaná J a můj oblíbený film, který by se možná na pozvánku hodil je Hunger Games:)

V dalších utkáních budeme hrát o šanci postoupit do čtvrtfinále. Na co bys pozval naše fanoušky?

Bylo by super kdyby Vás přišlo co nejvíce, bude potřeba hodně podpory, protože toto utkání bude velmi těžké, ale náš tým se jako vždy bude snažit zvítězit J těšíme se na Vás 5.prosince !

Děkuji a těším se na další společně odehrané zápasy.

autor: Dan

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno