ROZHOVORY Z LIGY L. HOLUB

28.11.2015 17:39

První kolo extraligy je za námi. Jak se Ti hrálo v novém týmu? 

Hrál jsem pod obrovským tlakem, protože jde o moji první sezónu v extralize, ale hráči i fanoušci našeho týmu dokázali vytvořit takovou atmosféru, při které se prostě hraje úžasně.  

Podařilo se nám vyhrát jedno utkání, ve druhém jsme bohužel prohráli. Jak bys zhodnotil/a obě utkání?

První zápas jsme hráli proti týmu z Prahy ( Astra ) a už od začátku jsme věděli, že jestli chceme přemýšlet o play-off - musíme vyhrát! Výhra 5 : 3 byla zasloužená. Šlo o můj první zápas v extralize, takže jsem se hrozně těšil, ale také jsem hrál pod velkým tlakem a jsem moc rád, že jsem v domácím prostředí dotáhl zápas do vítězného konce. Druhý zápas proti favorizovaným Benátkám skončil prohrou 2 : 6, ale nevěšíme hlavy a popereme se o čtvrtfinále! 

BaC Kladno je klub, kde se snažíme připravovat pro hráče domácí prostředí. Jak se Ti u nás líbí?

Myslím, že jsem si pro moji první sezónu v extralize mohl jen těžko přát lepší klub. V Kladně se mi líbí hrozně moc. Hráči, diváci i organizátoři jsou super. A jsem moc rád, že mohu v takovém klubu+týmu hrát. 

Na každé domácí utkání připravujeme originální pozvánky. Je nějaká, která se Ti nejvíce líbí? Máš nějaký nápad na pozvánku podle Tvého oblíbeného filmu?

Je těžké říct, která pozvánka se mi líbila nejvíce, protože zatím všechny byly super :)
Už jako malý kluk jsem měl rád Harryho Pottera, takže určitě hlasuji pro plakát s jeho motivy :)

V dalších utkáních budeme hrát o šanci postoupit do čtvrtfinále. Na co bys pozval naše fanoušky?

Na kvalitní badminton a vyrovnané zápasy, které se budeme snažit v domácím prostředí vyhrát!!! Těším se na Vás a doufám, že bude stejně skvělá atmosféra jako v minulém kole!

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno