ROZHOVORY Z LIGY O. KRÁL

25.11.2015 19:53

První kolo extraligy je za námi. Jak se Ti hrálo v novém týmu?

V novém týmu se mi hrálo senzačně. Panuje u nás skvělý týmový duch, máme motivující cíle do sezóny a za každý povedený zápas je pro hráče vždy vyhlášena nějaká odměna a takové výzvy se mi líbí.

Podařilo se nám vyhrát jedno utkání, ve druhém jsme bohužel prohráli. Jak bys zhodnotil/a obě utkání?

Řekl bych, že v obou utkáních jsme zahráli, co jsme potřebovali, nicméně výsledky mohly být ještě lepší. Teď se může zdát, že výsledky byly dostačující, ale je potřeba si dát pozor na to, abychom v příštích zápasech podali maximální výkon, protože ty budou velmi důležité.

BaC Kladno je klub, kde se snažíme připravovat pro hráče domácí prostředí. Jak se Ti u nás líbí?

Klub se o hráče stará s velkou precizností. Mě se líbila možnost několika tréninků těsně před ligovými zápasy a také večerní teambulding, navíc atmosféra na domácí půdě byla díky velkému počtu fanoušků perfektní.

Na každé domácí utkání připravujeme originální pozvánky. Je nějaká, která se Ti nejvíce líbí? Máš nějaký nápad na pozvánku podle Tvého oblíbeného filmu?

Nejvíce se mi líbí pozvánka z loňského čtvrtého kola s názvem JEDEN BOD NESTAČÍ. Není to sice můj oblíbený film, ale možná by se dalo pracovat s druhým, nebo třetím dílem filmu Hunger Games – Vražedná pomsta či Síla vzdoru.

V dalších utkáních budeme hrát o šanci postoupit do čtvrtfinále. Na co bys pozval naše fanoušky?

S ohledem na to, že se opravdu bude jednat o klíčová utkání, tak si myslím, že atmosféra bude tak hustá, že se bude dát krájet a jak znám například některé hráče z týmu TJ Sokol Dobruška A, tak si myslím, že emocemi se to bude během utkání jen hemžit.

Děkuji a těším se na další společně odehrané zápasy?

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno