Sobotní Grand Prix A dospělých v Liberci

26.04.2018 08:01

V sobotu 21. 4. 2018 si na dospělá áčka přijela zahrát i kladenská pětičlená výprava ve složení- Dan Skrčený, Olda Pokorný, Míša Morávek, Áďa Srbová a Verča Čihi. Jak to tedy dopadlo?

V první disciplíně, smíšené čtyřhře, se povedlo postoupit do druhého kola pouze našemu páru Čiháková, Skrčený, kde prohráli se Soňou Königsmarkovou a Markem Tellerem.  Áďa s Oldou v prvním kole prohráli proti dvojici Šída, Jeřichová a Míšu, který hrál mixa s radotínskou hráčkou Katkou Mikelovou, porazil domácí pár Foukalová, Stejskal.

V pánském singlu se také nepodařilo postoupit do druhého kola a to v oběma našim hráčům. Mikimu zkřížil cestu Jiří Nývlt a Oldovi Jaroslav Chlubna, se kterým hrál na tři sety, ale bohužel ani to nestačilo na postup dále.

V dámském singlu odstartovala pouze Verča a i když se v prvním kole dostala přes svojí soupeřku z mixu- Soňu, v druhém kole ji vyškolila nasazená hráčka Dominika Budzelová, které alespoň v třísetovém zápase sebrala jeden set.

V posledních disciplínách- pánském, dámském deblu se probojoval do druhého kola pouze Dan se svým spoluhráčem Markem Tellerem. Tam narazili na Kubiše se Stoklasem a ti je nepustili dále. . Olda s Míšou i Verča s Áďou skončili opět v prvním kole. Kluky porazila dvojice Böhm, Stádník a Verču s Áďou zastavila Verči oblíbená hráčka Soňa s Annou Vocelkovou.

Tento turnaj sice nedopadl podle očekávání, ale za to hned v neděli odstartovali Verča, Míša a Áďa ještě spolu s Volfínem a Honzíkem Alterou  na otevřeném céčku kategorie U19 na Kladně, kde obsadili hned několik medailových pozic. 

autorka: Čihy

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno