Sobotní výlet do Ústí

18.09.2019 16:12

Dne 14.-15.9. se konal turnaj GPB U17 v Ústí nad Labem, kde se ukázal jediný hráč zastupující BaC Kladno (Jan Altera).  Jak již určitě nikoho nepřekvapí, turnaj byl zahájen mixem. Mojí spoluhráčkou pro tuhle disciplínu byla Andrea Kobyláková a společně jsme se propracovali do osmifinále.  Věřím, že bychom se dostali i dál, ale díky ztrátě mé rakety  (od značky Victor :) se nám to nepodařilo. Poučení pro příště: zlepšit komunikaci.

Program tím ale zdaleka nekončil, pro mě to znamenalo dvouhodinové čekání na singly. Singl pro mě byl překvapením. Očekával jsem od sebe lepší výkon než konec hned po druhém kole. Ačkoli jsem do těchto kol nastoupil už s novou raketou (od značky Victor :).

Po dalším dvou až tří- hodinovém čekání jsme se pustili do čtyřhry. Nastoupil jsem do ní s mým spoluhráčem Matějem Šilhanem. Bohužel nám dlouhé čekání neprospělo a se ztuhlými svaly nás první výhra čekala až po třetím setu. Příští zápas jsme se ale neponechali náhodě a důkladně jsme se protáhli a přichystali na poslední zápas s našimi odvěkými rivaly Rázl, Dvořák. Stiženi prokletím jsme byli po tomto zápase nuceni turnaj opustit. Ale já nám věřím, jednou je dáme!

Autoři: Honza a Lucka Alterovi

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno