SOUSTŘEDĚNÍ 2013

30.08.2013 21:07

Na hodnocení letošního soustředění jsem si nechal odstup pár dní. Z mého pohledu jej řadím k nejvydařenějším. Počtem svěřenců jsme naplnili maximální možný počet na 1 každý kurt, ale kdyby nás bylo více, určitě by to nebylo ku škodě. Celkově už fungujeme jako sehraný stroj a víme, proč na toto společné setkání každoročně vyrážíme. Podařilo se nám splnit vše, co jsme si před soustředěním řekli a to je velice pozitivní výsledek. Trenérský tým se snaží zlepšovat svoje metody, které v praxi přinášejí postupné výsledky.

Pozitivní na soustředění bylo to, že nebylo žádné zranění krom jednoho setkání se sloupkem a pěkně vybarvenou památkou na toto léto. Zvládli jsme naplnit výzvu v podobě mnoho skoků přes švihadlo. Výsledek přineseme v nejbližších dnech. Skoků bylo mnoho a byl jsem rád, že se do naší výzvy zapojilo hodně hráček a hráčů, jen tak dál.

Zhodnocení jednotlivých hráčů proběhlo v příjemné atmosféře závěrečného ohně, kdy nám byly dovezeny dobroty, abychom si svoji závěrečnou řeč osladili. Věřím, že si hráči vezmou naše hodnocení k srdci a badminton pro ně bude příjemným koníčkem a zároveň seberealizací. Čeká nás ještě mnoho práce, ale věřím, že už každý hráč, který se chce zlepšovat, pochopil, že když bude dělat něco poctivě a zároveň více než ostatní, tak se výsledek dostaví.

Od příštího týdne nás čeká nová sezóna, tak teď ukážeme, jak se nám podaří prodat to, co jsme na soustředění nakoupili:).

 

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno