SOUSTŘEDĚNÍ OTP, ZIMA JE ZIMA

29.12.2019 20:51

I letos na podzim mi…I letos v zimě jsme pořádali zimní soustředění, které bylo pod hlavičkou Centra OTP. V rámci této akce jsme pozvali hráče zařazené do centra, a to z BK Hořovic, byli zde naši hráči BaC Kladno a také jsme pozvali hráče ze spřátelených klubu TJ Chemička Ústí nad Labem a BK Jiskra Nejdek. Soustředění bylo zaměřené na debl a také aktivní obranu. Trenérsky bylo zajištěno v podobě trenérů II. třídy D. Skrčeným a J. Modlingerem, k tomu byli pozváni T. Mikula z BK Hořovice a dlouholetý hráč extraligového týmu Kladno a 12tinásobný medailista z MČR Jan Jirásek.

Hráči byli rozděleny na skupinu žáků a dorostu. Tréninky probíhaly tak, že jedna skupina pracovala na kurtě a druhý si dali 20min výběh venku a 40min atletické přípravy. Všechna cvičení hráči vykonávali v maximálním nasazení a byla radost vidět, že dochází ke zlepšení a dodržení taktických prvků ve cvičení. V rámci rozhovorů hráčů o taktice zápasů jim bylo říkáno, co mohou mají a jak na soupeře lze působit, a to vždy v rámci fair play. Bez správné regenerace by soustředění nešlo, a tak jsme vyrazili i na bazén, kde jsme nechali všechnu únavu.

Poděkování patří M. Krejčí a M. Hončíkové za zázemí, Středočeskému badmintonovému svazu, z.s. za finanční podporu a hráčům za jejich výkon. Poděkování za super fotky patří i L. Bystřičanovi, které naleznete po kliku na foto.

Hodně štěstí do další sezóny, a hlavně bojovat s hlavou vzhůru.

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno