SOUSTŘEDĚNÍ TCM

02.11.2015 20:28

V rámci plnění tréninkového plánu pro letošní rok jsme uspořádali tradiční podzimní soustředění. Soustředění se účastnili hráči zařazeni do TCM, také sledovaní hráči a doplněni o hráče z extraligového týmu. Soustředění bylo rozděleno zvlášť pro skupinu mladších žáků, kde se příprava zaměřila na horní údery a také pohyb po kurtu. Podařilo se nám secvičit správné dvojice na Středočeský pohár družstev kategorie U13. Starší žáci a dorost pracovali také s pohybem a cvičení byla zaměřena na rychlost odehraných úderů a včasný a správný pohyb proti míči.

V rámci soustředění jsme navštívili extraligové volejbalové utkání, abychom nasáli tu správnou atmosféru a viděli profesionály v akci. Připomenuli jsme si, legendární hru Leningrad, zahráli oblíbené aktivity a zjistili, že Adél S. má opravdu síluJ).

Celkové hodnocení dostali hráči osobně na konci soustředění a teď nás čeká příprava na MČR jednotlivců a další důležité turnaje. Soustředění hodnotím pozitivně a z výsledků na turnajích, kde se hráči účastnili, bezprostředně po soustředění se dá vyhodnotit jakou dobrou a kvalitní přípravu. Další společné soustředění se uskuteční tradičně mezi vánočními svátky a to v termínu 28-29.12.2015.

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno