SOUTŘEDĚNÍ 2015

16.08.2015 19:42

Letošní soustředění bylo ve znamení mnoha úžasných překvapení, velké dřiny, plno her, lásek a jedné svatby.

Soustředění přineslo nové složení trenérů, kteří systematicky a kvalitně pracovali s účastníky. Nově bylo zapojení 5 dětí z babytonu, které přinesly plno zábavy, a dlouhodobí účastnící se jim snažili pomoci a naši benjamínci se snažili seč jim jejich síly a dobrůtky od trenérky Haničky jim k tomu vždy dopomohly.

Každý den jsme zahájili rozcvičkou a to výběhem na Dymník, kdy s námi běhal princ Váša, zatím co zbytek jeho baby družstva se rozbíhal v areálu, nebo jsme vyrazili směr lesní cesty. Zde proběhlo pořádné nastartování v podobě sprintů. Po vydatné snídani byl přesun do haly. Zde jsme si dali pořádnou porci badmintonu, skákání přes švihadla, nových her (speciální verze kámen nůžky papír) a zakončili trénink vždy protažením dle rehabilitační předcvičovatelky Oldřišky. Po obědě, který se nesl v duchu soutěže: jakou chuťovku nám kuchaři připravíJ.

Odpolední klid nesl první dny známky neklidu, ale s postupem objemu tréninků, byl odpolední klid vyklidněn. Bez plavecké přípravy nešlo v tomto horkém soustředění být a tak jsme dosyta využívali přírodní koupaliště v areálu. Odpolední program zahrnoval 2 hodinky v hale, která nám poskytla příjemné podmínky v rozpálených dnech. Večerní program naplňovaly hry, beach volejbal, nebo další porci tréninku.

Tak toto je první zápis ze soustředění, které patří v klubové historii k nejlepším. Všem účastníkům děkuji za vzorný přístup, trenérům Hance a Jirkovi za super tréninky a Oldřišce za všechna protahovací cvičení a masáže unavených nohou.

Pro ty co hledají kvalitní přípravu, mám dobrou zprávu – již teď máme termín a místo na příští soustředění:).

Až se sezóna zeptá badmintonisto, kde jsi se připravoval o léto, tak naše odpověď zní: THIS IS KLADNOOOO:)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno