Stříbrná placka z Liberce

14.02.2019 08:24

V sobotu 9.2 se konal v Liberci turnaj v kategorii U19, kterého se zúčastnil Honza Altera a Vojta Volf. Jako nasazená jednička a dvojka byl předpoklad při dobré konstelaci hvězd, že se oba naši kladenští borci potkají ve finále. Bohužel se tak nestalo. Honza měl první kolo volné. V druhém kole narazil na svého parťáka z deblu Matěje Šilhana (TJ Jiskra Nejdek), na kterého tentokrát nenašel recept a po třísetové bitvě prohrál. Tady bych snad pouze podotknul, že se Honza musí naučit měnit rytmus hry a pokud něco nefunguje tak je potřeba to změnit v průběhu zápasu (slova trenéraJ). Na druhé straně Vojta to dnes pěkně řezal a došel si až do finále, kde po dramatickém vyrovnaném třísetovém zápase nakonec prohrál s Markem Orosem (Super Stars Most).

A protože kluci nepřijeli se svými mixérkami a navíc holek bylo víc, tak po domluvě s pořadateli je spárovali s místními hráčkami. Byla vidět nesouhra mezi páry. Navíc u Vojtovi mixérky i nechuť se trochu rychleji pohybovat po kurtě. Nakonec došli oba do druhého kola.

Ve čtyřhře Honza hrál se svým parťákem Matějem, kde se jim nepodařilo postoupit do finále a prohráli na tři sety s párem Oros-Port (super Stars Most). Vojta byl volný hráč a pořadatel ho spároval s místním hráčem Markem Skalákem (BK TU v Liberci) a rovněž se jim nepodařilo postoupit do finále a na dva sety prohráli.

Jediný kdo měl radost byl Vojta za druhé místo v singlu a já bohužel vidinou běžeckých stop jsem nakonec proseděl v hale…..

autor: Martin

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno