Střípky ze soustředění XII

08.10.2012 08:47

Dnes přidáme poslední střípek do mozaiky našeho soustředění. Asi úplně posledním tématem, ke kterému se každý nerad dostává, jsou bebíčka. Hned na úvod bychom si měli říci, že sport a úrazy od sebe oddělit nelze. Byly, jsou a budou. Znepříjemňují nám život, snažíme se jim předcházet, ale stoprocentně se jim vyvarovat opravdu nelze. Stejně jako v „normálním“ životě i na soustředění k nim občas dojde. Pro rodiče našich svěřenců musí být ale nejdůležitější, že pokud k nějakému úrazu dojde v našem kolektivu, dostane se postiženému té nejlepší první pomoci, čímž zkrátíme dobu rekonvalescence na minimum.   

Pokud se vám podařilo ve zdraví poskládat všechny střípky ze soustředění, pak vám gratuluji k získání jakéhosi přehledu, kde a s kým vaše dítko trávilo prázdniny. Pokud jste se při tom i trochu pobavili a rozhodnete se s naší cestovní kanceláří zamířit za hranice všedních dní i v příštím roce, rádi vaše potomky naučíme zase něčemu novému.

Definitivní tečku za soustředěním asi udělat nelze, protože s vědomostmi, dovednostmi, návyky a moudry na soustředění nabytými se budou vaše ratolesti potýkat celý rok, takže se možná k tomuto tématu ještě někdy vrátíme…

Marek

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno