TĚŠÍN 2020

16.01.2020 14:45

V pátek 10.1. se Michal vydal na svůj druhý turnaj v roce 2020 a to až do Českého Těšína na GPA dospělých. V této kategorii je ještě mnoho silnějších protihráčů, a proto si tam Miki přijel spíše zahrát a nasbírat zkušenosti, než zvítězit.

V turnaji se Miki zúčastnil pouze dvouhry a čtyřhry. Ve dvouhře prošel bez problémů prvním kolem přes o rok mladšího hráče Vojtěcha Poříze, v druhém kole ale nastoupil proti nasazené jedničce a pozdějšímu finalistovi turnaje L. Holubovi. Ten už Michala nepustil do hry a porazil ho ve dvou setech, i tak si ale Miki pořádně zahrál a nedal to Lukášovi zadarmo.

Ve čtyřhře Miki startoval s novým parťákem na rok 2020 Jakubem Reichmanem. Kluci měli poměrně hratelné soupeře do prvního kola, chvíli ale trvalo, než se na kurtě našli. I tak ale nakonec dokázali po třísetové bitvě první kolo vyhrát. V druhém na ně čekali o dost těžší soupeři, a to pozdější finalisti Kulíšek – Hubáček. Proti těm už kluci nenašli žádnou zbraň a museli se spokojit jen s jedním vyhraným zápasem, ale na první společný turnaj to nebylo vůbec špatné.

Děkujeme Danielu Skrčenému za přípravu na kurtě a firmě Victorsport za veškerou podporu.

autor: M. Morávek

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno