THUN CUP 2019

02.05.2019 08:25

V poslední dubnovou sobotu vyrazili Michal Morávek, Jan Altera a Vojtěch Volf do Nejdku na Thun Cup, kde všichni tři bojovali jen v singlu a deblu. No a jak už název turnaje napovídá, bojovali o talíře.
Na první singl nastoupil Vojta, naprosto připravený a zkoncentrovaný, takže první kolo zvládl na jedničku. Ve druhém kole na něj však čekal těžší soupeř, pozdější finalista turnaje, Ondra Šilhan. Vojtovi se i přes velkou snahu nepodařilo Ondru překonat. Na Honzu po prvním vyhraném kole číhal ve čtvrtfinále Adam Nesveda, který bohužel zápas svedl. Na Nesvedu hned poté nastoupil Michal, a ani ten ho po třísetové bitvě nedokázal porazit.
V deblu se Miki s Vojtou setkali s prvním nasazeným párem, který měl tak dobrý attack, že než se Miki s Volfim stačili vzpamatovat, byli odstřeleni. Honza, s místním hráčem Matějem Šilhanem změřili v semifinále své síly s druhými nasazenými hráči. I přes skvělý výkon a snahu nedokázali soupeře přehrát.
Kluci však neodjíždí s prázdnou, z turnaje si vezou krásné porcelánové talířky a hrníčky a dobrý pocit ze hry.
Článkem chtějí také poděkovat badmintonové akademii Daniela Skrčeného, za výbornou přípravu a Victorsport.cz za vybavení.

autor: Miki M.

Výsledky: https://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=FE5BE552-88B5-4914-B986-552E90F80E4C

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno