TITANIC IV.

17.02.2016 20:31

TITANIK  IV

 

                Ahóóóóój Badvodáci ! Jaro pomalu klepe na dveře a s ním i náš společný kamarád Česílko.

Do Prahy doplula světová výstava, která láká návštěvníky na unikátní expozici vraku lodi Titanik. Nás však Titanik čeká už počtvrté. Všechny uplynulé ročníky byly vydařené a věřím, že jinak tomu nebude ani letos.

                Tím nejdůležitějším je jako vždy termín plavby.  Letos vychází na druhý červnový víkend 10. – 12.6. Jelikož platí, že „kdy a kde“ chodí vždy společně, logicky z toho plyne, že nám ještě chybí  KDE ?

A to je letos opět po dvouleté odmlce na Vás !

Vy rozhodnete, zda  vyrazíme na naši oblíbenou řeku, nebo okusíme místo neznámé. Vybírejte tedy ze dvou variant :

Česílko 1 -  vyrazíme jako každý rok na řeku Berounku – základní tábořiště jako loni - tábořiště Kobylka. Tentokrát  bude sjíždět řeku jen ten  kdo bude mít chuť a pouze v sobotu. Doprava autobusem – auta necháme celý víkend odpočinout. Plavidla – kanoe + nově pro odvážlivce KAJAKY. Zbylý čas víkendu naplníme soutěžemi a aktivním odpočinkem na Kobylce J

Česílko 2 – vyrazíme nově do rekreačního areálu Machův mlýn. Jedná se o oblíbené středisko ležící v krásné oblasti křivoklátských lesů. Zde se můžete podívat na odkaz

https://www.machuvmlyn.cz/c_cz/13/homecz/

Zde bychom pod stanem strávili víkend vyplněný sportem a různými soutěžemi. Ale aby jste mi   úplně nezlenivěli, čekal by vás také všechny POVINNÝ půldenní turistický výšlap k vodě vyplněný různými úkoly a soutěžemi.

Takže teď už je to jen na vás plavčíci !

Doufám, že hlasování bude v duchu fair-play a všichni odhlasujte bez účasti babiček , pratet a jiných příbuzných pouze jednou a s rozmyslem. Nezapomeňte , že IT- Česílko se cítí na síti jako ryba ve vodě a sleduje každý váš klik.

Hlasování bude ukončeno úderem půlnoci poslední únorový den. Tedy v 23.59.59 hod. - 29.2.2016

Hlasování probíhá na webu  https://badmintonkladno.webnode.cz/ - anketa je vlevo na halvní straně, v dolní části

 

Váš Česílko

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno