TITANIK IV. PRVNÍ ZPRÁVA OD ČESÍLKA

09.03.2016 20:14

                Ahóóój všichni badvodáci.  Jsem tady s další dávkou potřebných informací ohledně naší každoroční klubové akce BaC na vodě aneb Titanik. Jak jistě všichni víte, není tato akce určena pouze pro členy našeho klubu ale i pro jejich blízké a známé, kteří jsou pro každou legraci a nebojí se vyrazit s bandou správných lidí na vodu.

                Hlasování na našich klubových stránkách skončilo a vy jste rozhodli, že letos opět vyrazíme na naši oblíbenou řeku – Berounku. Letos poprvé nebudeme sjíždět řeku po oba víkendové dny, nýbrž naše plavidla zaplní říční proud pouze v sobotu. V pátek i neděli budeme relaxovat a hlavně řádit v našem základním táboře na Kobylce. Další změnou  a doufám, že k lepšímu, bude  po úspěšném splutí divoké řeky doprava osob zpět do tábořiště. Tu bude zajišťovat autobusová doprava, takže pohodlí je tentokrát na prvním místě.

                Start naší bad-flotily bude v sobotu z Kobylky (103,5 km)  a cíl zakotvení tábořiště u Mloka (90,3km). To znamená, že nás letos čeká pouhých  13 km na vodě , které si tudíž  náležitě užijeme.  Naši flotilu budou tvořit kanoe a dva kajaky pro odvážlivce.

                To je zatím snad vše z informací, které potřebujete pro svá rozhodnutí, zda závazně zakoupit vstupenku na palubu Titaniku IV, nebo zůstat suchozemskou krysou a přijít tak o super víkend na vodě. Pro jistotu ještě jednou připomínám termín, aby jste věděli, kam udělat křížek do kalendáře.

Titanik IV  -      10. – 12.6.2016

Z důvodu zajištění celé akce ( půjčení lodí a autobusová doprava ) je nutné letos zaplatit symbolickou zálohu,jenž  v případě odhlášení  propadá zbytku posádky, která ji pod vedením piráta Jardy smění v přístavní krčmě za RUM (rozumně uloženou měnu).

Výše zálohy na posádku  ( 2-5 )  osob činí 200,- Kč

Veškeré informace o cenách ubytování (stan, širák atd. ) a cenách lodí naleznete zde:

https://www.kempkobylka.cz/

Závazné přihlášky a případné dotazy  posílejte na adresu  bacnavode@email.cz  nejpozději do 25.března.

 

PS:  pro ty, kteří by rádi s námi vyrazili poprvé a stále nejsou rozhodnuti, mám dobrou zprávu.

„ Lidi , nebojte se nás , jsme úplně normální  badvodáci „  viz. foto

 

Česílko

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno