TURNAJ KONČÍ, AŽ KDYŽ HVĚZDY SVÍTÍ

06.03.2017 15:59

Sobota 4.3.2017 patřila prvnímu ze série otevřených turnajů mládeže, které jsme se rozhodli připravit. První turnaj byl pro kategorii U15 a z musíme říci, že se povedl. Do turnajového ringu bylo vpuštěno celkem 28 dívek a stejného počtu chlapců. I náš klub měl své zástupce a každý z našich měl různé ambice. Je velice pozitivní, že se všichni z našich hráčů snaží nastupovat bez bázně a hany a ty výhry občas už jsou a hlavně přijdou. Naše modrobílé barvy hájili: Bára Vernerová, Katka Svobodová, Eva Tomášková, Lucka Kokšálová, Kristýna Tůmová, Luki Bytřičan a Honzík Altera.

Nejvíce se dařilo na turnaji Honzíkovi, který si v rámci přípravy střihl v pátek před turnajem 5km závod od kladenského Maraton klubu, to proto, aby byl dobře zahřátý na turnaj.:)

Všechny chci touto cestou pochválit za jejich bojovnost a odvahu, jen tak dál a nebát se přitvrdit na tréninku.

Honzík se do turnaje nejprve obul v mixu, kde své umění spojil s Verčou Novákovou (Jiskra Nejdek) a toto spojení již svým názvem hodně spalující pro soupeře. Protože z jiskřičky je někdy velký požár, tak Honzík s Verčou své soupeře doslova spálili a vyhráli.

Ve dvouhře se cítil Honzík na kurtě osamocen a rozhodl se, že bojovat bude, ale semifinále bylo maximem. Druhá medaile byla doma a to je dobře. V deblu přibral ke spolčení známého kulišáka Lukiho Bystřičana a razili se ukázat soupeřům své umění. Snaha byla veliká, ale soupeři tentokrát chtěli více a kluci skončili ve čtvrtfinále.

Turnaj končil ve 22:00 hod, to když jsme my pořadatelé opouštěli šťastní halu. Veliké díky patří Janě Haškové jako rozhodčí, manž. Alterovým, Švihlíkovým, Bytřičanovým, Skrčeným za úžasnou pomoc a organizaci. Díky patří partneru turnaje, která dodávala ceny a to firmě VICTORSport.cz. Díky patří i paní Tůmové, která nám připravila diplomy.

Bylo to dlouhé, fajn a brzy na viděnou.

Výsledkové listiny: GPC pavouk U15_Kladno OPEN 4_3_2017.xls (82944)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno