Turnaj U9, U11 a U13 Montas H.K.

28.01.2012 13:27
Čtveřice kladenských hráček ve složení Adéla Schořová, Sonja Schořová, Adéla Srbová a Anežka Nováčková zamířila v sobotu 19. listopadu společně s další šedesátkou hráčů a hráček do tělocvičny TJ Montas  v Hradci Královém, kde se uskutečnil další letošní turnaj kategorií U9, U11 a U13. Turnaj byl velmi netypický tím, že hned tři hráčky se rozhodli startovat ve dvouhře chlapců a nutno dodat, že si vedli skvěle. Ale popořádku.

Turnaj se hrál ve skupinách na dva vítězné sety do 15 bodů s tím, že případný třetí set bude zkrácený do 10 bodů bez nastavení. Nejlepší ze skupin pak postoupili do finále. Adéla Srbová nestačila ve své skupině na Krpálkovou a Weinerovou a obsadila dělené 7. místo. Anežka Nováčková podlehla po nádherné bitvě pozdější vítězce Seibrtové a skončila na děleném  4. místě. Sonja Schořová vyhrála svou skupinu i přes porážku s Bártovou ( později se zranila tak nešťastně, že nemohla v turnaji pokračovat) a postoupila do finále. Tam však nestačila na Seibrtovou  ani na Krpálkovou a obsadila konečné 3. místo. První z děvčat, která zkusila své štěstí mezi chlapci byla v kategorii U9 Adéla Schořová, která se tak rozhodla vzhledem ke slabé účasti děvčat . A jeden jediný míček jí dělil od senzačního vítězství! Svých pět soupeřů porazila a ve finále podlehla až po neuvěřitelně dramatické bitvě 9:10 ve třetím setu Adamu Ehmovi.  Co se nepovedlo kladenské  odchovankyni, povedlo se pardubické Pavlíně Krpatové, která kategorii U13 chlapci vyhrála (pánové chtělo by to trochu přidat).

Všechna čtyři děvčata z BaC Kladno bych chtěl na závěr pochválit za letošní nejlepší výkon, hlavně co se nasazení a bojovnosti  týká.  Tak jen neusnout na vavřínech a makat dál!

Marek

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno