TURNAJOVÉ OHLÉDNUTÍ

17.04.2023 13:04

Vašek Širmer odehrál 25.3.2023 v Plzni turnaj, na kterém se umístil na 6. místě z šestnácti zúčastněných. Vzhledem k tomu, že byl třetí nejmladší, praskly mu výplety na obou raketách a dohrával s půjčenou raketou. Krásný výsledek.

V hale jsme hráli již druhý turnaj a hala je nádherná vše klapalo. Organizace fajn.

V neděli 2.dubna se uskutečnil turnaj GPC U17, kde náš klub zastoupil jediný hráč, a to byl Jakub Svoboda, který si zahrál pouze dvouhru a čtyřhru. Přestože Kubovi chvíli trvalo, než se v hale zabydlel, tak postoupil po dvou setech v prvním kole. Postoupil tím do druhého kola, kde Kuba nestačil na nasazenou dvojku, která následně vyhrála celý turnaj, takže Kubova cesta končí v singlu už ve druhém kole. Později přišel čas na čtyřhru, kde Kuba s Honzou Mikulou z Hořovic vyhráli v prvním kole na dva sety. Po postupu do dalšího kola vyhráli kluci další zápas, ale tentokrát na tři sety. V semifinále Kuba s Honzou nestačili na výherce turnaje, skončili tak na třetím místě.

Příště se snad zadaří lépe a přijde i lepší los.

V neděli 15.4.2023 jsme pořádali hned 2 turnaje. Jednalo se o kategorii U15 a U19. Na obou turnajích jsme měli početnou hráčskou základnu – Natík Skrčený, Martin Brož a Kája Charvátová v kategorii U15, Malví Skrčená, Klárka Jonášová, Vašík Jonáš a Štěpa Kruncl v kategorii U19. Všichni naši hráči pracovali na max svých současných možností a po právu si podle toho odnesli povelikonoční výslužku. Bylo z toho mnoho medailí a jak dopadli se dočtete v odkazu níže.

Velká gratulace k výsledkům a poděkování za příkladnou reprezentaci klubu.

Výsledky naleznete zde: 

Kategorie U15

Kategorie U19

Děkujeme za podporu Město Kladno, Victorsport.cz a klubu. Velké díky také fanouškům, kteří nás celou dobu podporovali, bez vás by to nešlo.

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno