TURNAJOVÉ OKÉNKO

03.04.2023 16:20

Na přelomu března a dubna – tedy poslední 2 víkendy se naši hráči opět rozjeli na turnjová kolbiště. Nejprve v domácím prostředí startovali naši hráči na turnaji kategorie GPC a D U13 a byli to: Tomáš Černý, Kája Náprstková a Kája Charvátová. Pro Toma s Kájou N. to byla veliká premiéra a zatím sbírali zkušenosti. To Kája Ch. už sbírá medaile a bylo z toho 1x stříbro a 2x bronz, velká pochvala.

Na mezinárodním kolbišti startovala Malví Skrčená, a to v Českém Krumlově na turnaji BEC. Bohužel los nebyl úplně příznivý ve dvouhře ani čtyřhře a byly z toho jen 2. porážky. Předvedený výkon byl na hranici současných možností a je nutné potrénovat více.

První dubnový víkend jsme měli turnajový 3 boj, když zkušenější část startovala na turnaji kategorie GPC dospělých v Praze na Astře (teda až potom co si předseda přečetl propozice, protože ráno přijel do jiné haly, kde byl jen kemp s Bětkou Bášovou:))). Dan Skrčený s Vráťou Vlkem vzali turnaj zhurta a byla z toho stříbrná medaile v mixu Dana s Andy Kobylákovou:“ Dane já vůbec nechápu, jak můžete v tomhle věku vlézt na kurty, já už budu v nemocnici na kapačkách nebo mrtvá…“ Motivační řeč spoluhráčky. Společně Dan s Vráťou získali bronz ve čtyřhře. Zde statečně na 3 sety vzdorovali pozdějším vítězům.

V neděli startovali naši hráči na turnaji OP U15 – Martin Brož a Natík Skrčený a OP U19 Váša Jonáš a Štěpa Kruncl. Chlapci zvládli turnaj bravurně, když získali 2x stříbro Natík dvouhra a s Martinem čtyřhra a o stupínek výše postoupili Štěpán s Vášou, když překvapili soupeře, sebe a příjemně trenéra a vyhráli čtyřhru a stali se oblastními přeborníky. Při slavnostním nástupu si mohli užít hymnu šampionů:).

Velká gratulace k výsledkům a poděkování za příkladnou reprezentaci klubu.

Výsledky naleznete zde:  

Děkujeme za podporu Město Kladno, Victorsport.cz a klubu. Velké díky také fanouškům, kteří nás celou dobu podporovali, bez vás by to nešlo.

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno