TURNAJOVÉ ÚSPĚCHY OD U13 PŘES U15 DO U17

13.09.2022 13:11

V prvních dvou zářijových týdnech jsme pořádali turnaje kategorie U13, U15 a i U17 – GPC. Do naší haly se sjela řada hráčů z celé ČR a důležité pro nás bylo, že zde startovali naši hráči, kteří si mohli vyzkoušet své dovednosti po letní přípravě. Jako první byl turnaj GPC kategorie U13, kde 3 zlaté ze všech disciplín získal Natík Skrčený. Hned druhý den jsme pořádali turnaj kategorie GPC U17 a opět se povedlo získat 3 zlaté medaile, a to Malví Skrčené. Sourozencům se povedlo tedy max ovládnout domácí kurty.

V neděli 11.9.2022 jsme pořádali turnaj GPC U15 a zde startovali 4 naši zástupci – Jakub Svoboda, Václav Širmer, Martin Brož a Náťa Skrčený. Martin s Václavem předvedli zlepšený výkon, ale ještě je potřeba stále zapracovat na razanci úderů a taktice. Kuba zahrál dobrý turnaj a probojoval se až do finále, ve kterém už nestačil na 1. nasazeného V. Burkovce z Benátek n. J.. Společně s Náťou prošli po zlepšeném výkonu až do finále, kde jim stopku po 3 vyrovnaných setech vystavěl 1. nasazený pár Michl – Burkovec.

Bylo vidět, že letní příprava se vyplatila a je potřeba pracovat dále a neusnout na vavřínech. Všem hráčům gratulujeme k dosaženým výsledkům a děkujeme za dobrou reprezentaci klubu. Teď nás čekají 3 turnaje GPA, uvidíme, jak se našim hráčům bude dařit.

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno