TURNAJOVÉ VAVŘÍNY Z PLZNĚ

14.02.2023 14:26

Druhou únorovou sobotu jsme se vypravili změřit síly do nově postavené haly v Plzni, kterou jsme byli příjemně překvapeni. Obsadili jsme všechny vypsané kategorie U13, U15 i U17 a zanechali první kladenskou stopu.  V kategorii U13 za nás bojovala Karolína Charvátová, které se povedlo ovládnout zápasy dívek jak v singlu, tak i v deblu, kde její parťačkou byla Inéz Hájková z BA Plzeň. Kája zaslouženě získala dvě 1. místa a tím i zlaté medaile.

V U 15 se vypravil naše barvy hájit Martin Brož. V singlech svedl vyrovnané a dlouhé boje, které se mu povedlo vyhrávat až na ten poslední, kde soupeř byl již nad jeho síly. Pro Martina je to první medaile v singlu za krásné 2. místo.  V deblu U15 se Martin spojil s Tomášem Smolou z BK Králův Dvůr, na zkušenější soupeře však nestačili.

Vašek Širmer se letos přesunul do U17 a z utkání v singlech, kterými prošel, získal mnoho nových zkušeností. Do dalších bojů se pustili spolu s Martinem a vydali se probít přes silnou konkurenci v deblech U17.  Kluci se do soupeřů zakousli, bojovali ze všech sil, až vydřeli krásné 3. místo.

autor: V. Brož

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno