TURNAJOVÝ SPECIÁL

02.05.2022 16:28

O Svatojakubský víkend jsme se rozhodli rozpálit další badmintonové turnaje, které nás zavedli do Brna na GPA U13 – Natík Skrčený, do Prahy na GPA U17 – Malví Skrčená, do Ústí nad Labem na GPC U15 – Kuba Svoboda a OP dospělých na domácích kurtech – Vlk, Volf, Konupka, Skrčený, Altera, Erbenová a Skrčená M..

Sobotní A turnaje dopadly na dobře, když se Natovi podařilo uhrát 2x 2. kolo a ve čtyřhře po velice dramatickém zápase, který skončil 25:23 ve 3. setu pro Nata s Matym Haškem, kdy Natík zápas zakončil kladenským prasátkem. Velká pochvala za bojovnost.

Malví se vrací po zranění, a tedy každý zápas je brán jako příprava, která se nadmíru povedla ve čtyřhře, když pozdějším vítězkám celého turnaje společně se spoluhráčkou Terezou Czajovou, podlehly až po 3setové bitvě.

Kuba S. bojoval na turnaji kategorie U15 a podařilo se mu porazit ¾ nasazeného hráče ve dvouhrách a došel až do semifinále, tedy taky dobrý výsledek,

Neděle byla 1. máj badmintonu čas a my jsme uspořádali postupový turnaj na MČR jednotlivců dospělých pro rok 2022. Účast nebyla veliká, ale to neubíralo na kvalitě zápasů. Nejdramatičtější utkání proběhlo ve dvouhře mužů. Zde se střetli odchovanci klubu J. Altera a   M. Morávek. Oba předvedli max ze svého umění a J. Altera dokázal během zápasu odvrátit celkem 8 setbolů a 4 matchbally !!!! Z vítezství se nakonec radoval M. Morávek, který pak dokázal zvítězit i ve finále a postoupit na MČR 2022. Další postupy si zajistili vítezstvím v turnaji D. Skrčený (mix, čtyřhra), M. Erbenová (mix, čtyřhra) a J. Altera (čtyřhra). Vše úspěšným kvalifikantům na MČR gratulujeme a přejeme max úspěch.

Všem hráčům patří poděkování za reprezentaci klubu.

Poděkování patří partnerům klubu:

Město Kladno, VICTORSport, a.s., NSA a další.

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno