ÚSPĚŠNÝ VÍKEND DRUŽSTEV DOSPĚLÝCH

16.01.2023 11:03

Již pátkem 13tého jsme zahájili soutěže družstev, když jsme nebojácně vyrazili směr Hradec Králové, kde se odehrálo poslední kolo základní části 1. ligy smíšených družstev. Náš tým byl oslaben z důvodu nemoci Janči Adámkové, tak jsme doplnili sestavu juniorkou z „B“ týmu Malví Skrčenou. Polská část také v pořádku dorazila na místo určení a mohli jsme se připravit na sobotní boje. Nečekal nás nikdo lehčí než 2. tým soutěže So Dobruška a obhájce loňského prvenství TJ Pardubice. První utkání nabídlo střet v současné době nejlepších týmů a měli jsme štěstí, že jsme doplnili soupisku, protože soupeři chyběly 2 hráčky a tak jsme získali bod ze čtyřhry žen bez boje. Hned prvním utkáním byla smíšená čtyřhra, do které jsme nasadili dvojici R. Cybulki-Skrčená M., kteří po boji zvítězili 2/1 na sety a nastartovali celý tým do vítězné nálady. Další body přidali A. Dzilko DM a ČM společně s J. Alterou, R. Cybulski s J. Kolumbajewem a J. Altera ve dvouhře. Celkové skóre 6/2 a jistota postupu do závěrečného play – off. Posledním zápasem v základní části jsme chtěli uzavřít soutěž vítězně a po soustředěném výkonu jsme zvítězili 5/3. Body pro tým přinesli – A. Dzilko DM, ČM s J. Alterou, O. Běhounek, R. Cybulski ČM s J. Kolumbajewem a P. Hankiewicz. Celý tým pracoval jako jeden a už teď se začínáme připravovat na finálový turnaj, který rozhodne o celé sezóně.

Poděkování patří hráčům za předvedené výkony M. Skrčené za napečení výborných palačinek a řízečků, které navodily v týmu příjemnou atmosféru. Nesmíme zapomenout na M. Niedermayerovou, která nás jela podpořit jako největší fanda.

Náš „B“ se nechtěl nechat zahanbit po sobotních výkonech „A“ týmu a v prvním kole nadstavbové části na domácích kurtech nastoupil v nejsilnější sestavě. V prvním zápase jsme nastoupili proti BK Arion Praha a po přesvědčivém výkonu jsme zvítězili 7/1. Ve 2. utkání nastoupil náš „B“ tým proti týmu So Radotín „B“, který náš „B“ v základní části porazil. Nenechali jsme nic náhodě a po velkém boji jsme vyhráli 6/2 a tou správnou nohou jsme do této části soutěže vkročili. Poděkování patří celému týmu v čele s kapitánem J. Konupkou a jeho družinou: M. Skrčená, M. Erbenová, V. Vlk, V. Volf, Š. Kruncl, M. Morávek a D. Skrčený. Velké poděkování patří našim fanouškům, kteří nás přišli podpořit v počtu 10 a to se počítá.

MY JSME KLADNOOOO.

Výsledky 1. ligy: czechbadminton.cz/liga?exr=4&tli=2&tcl=1

Výsledky 3. ligy: www.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=C234D768-82A4-4F31-B044-CF05018AAAFD&draw=3

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno