VC KLADNA A SETKÁNÍ S KLADENSKÝM RYTÍŘEM

07.06.2015 09:56

Opravdu, ale opravdu poslední turnaj sezóny dospělých jsme pořádali v sobotu 6.6.2015. Turnajovou sezónu u nás na Kladně zahajujeme Kladno Cupem a končíme Velkou cenou Kladna. V horkém počasí se k nám sjela početná skupina hráčů a hráček. Celkem se v hale sešlo 26 nadšenců, kteří místo sluncem vyhřátých plováren si užívali sluncem vyhřátou halu. V letošním 7. ročníku byla silná konkurence a konečně si opět nacházejí cestu na tento typ turnajů mladší badmintonisté, pro které je to důležitý sběr zkušeností. Ceny do turnaje jsem připravil s ohledem na počasí a všem udělaly radost a příjemně osvěžily.

Turnaj se povedl po všech stránkách, kvalitní výkony účastníků, spokojenost na straně vítězů a děkujeme panu Hubáčkovi za úžasné fotky, které najdete po pár klicích:).

Výsledkově náš tradiční turnaj dopadl nejlépe pro domácí hráče, kteří poprvé posbírali všechna prvenství v turnaji. Dvouhru mužů ovládl Jaroslav Holeček, dvouhru žen Anežka Nováčková, čtyřhru žen Monika Erbenová s Hanou Hončíkovou, čtyřhru mužů Dan Skrčený s Markem Tellerem (So RadMet Praha) a konečně mix Dan Skrčený s Monikou Erbenovou. Vítězům patří gratulace a všem poděkování so předvedené výkony. Tak v září 12.9.2015 na viděnou, otevíráme u nás turnajovou sezónu.

Výsledky: VC_Kladno 6_6_2015_Kladno.xlsx (37813)

A kde je ten kladesnký rytíř..byl tam s námi celou dobu, meč nechtěl odložit ani při hře:)

A tady je....Marek zvaný "medvěd:)"

autor: Dan

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno