VEDENÉ TRÉNINKY PRO BADMINTONOVOU VEŘEJNOST

29.10.2016 15:36

Máme pro vás novinku a to v podobě vedených tréninků. Máte chuť zlepšit svoji hru, chcete se naučit novým úderům, chcete poznat něco z badmintonových tajemství, už vás nebaví dělat stále nové chyby, jednoduše chcete být lepší, nebo mít lepší pocit ze hry? Z těchto důvodů vám nabízíme možnost užít si vedený trénink, a to s trenérem, který má certifikát od BWF (Badminton World Federation), dlouholetý hráč extraligových týmů BaC Kladno a So RadMet Praha, medailista z MČR a především nabízí bohaté hráčské a trenérské zkušenosti. Stačí málo – mít chuť do toho jít a nebát se vyzkoušet něco nového.

Tréninky je možné si domluvit na tel.: 60256072, e-mailu: badmintonkladno@seznam.cz. Tréninky budou probíhat buď v pátek od 19:00 do 20:00 hod, nebo neděle 16:00-18:00. Počet hráčů je max. 4, cena za hodinu je 200Kč (bez ceny za pronájmu kurtu). Tréninky je možné připravit pro děti i dospělé. V rámci certifikátu mohu připravit akreditovaný kurz pro učitele ZŠ - začni s badmintonem. Informace najdete zde: czechbadminton.cz/zacni-s-badmintonem

Volné termíny zjistíte zde: www.supersaas.cz/schedule/BaC_Kladno/Kurty

Těším se na nové výzvy a věřím, že se nám podaří společně najít další dveře do badmintonových tajemství.

PS: je jedno, jestli jste začátečník, nebo badminton hrajete delší dobu, vždycky je to pro vás i pro mě výzva to zkusit:).

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno