VICTOR CUP 2015

25.05.2015 10:03

V sobotu 23. 5. jsme společně vyrazili na další ročník Victor cupu. Tentokrát se ho zúčastnili dvě naše družstva. První družstvo se skládalo z Áďi S. a Vojty D., druhé družstvo jsme poskládali z Péťi a Vaška Podivína z SK Prosek Praha.

     Celkem se tohoto turnaje zúčastnilo 9 družstev. Jako první se odehrály skupiny. Každý zápas se skládal z dvouhry dívky, dvouhry chlapce a mixa. Vojta s Áďou skončili ve skupině 4. z 5 a Péťa s Vaškem svou skupinu vyhráli bez jediné porážky. Ze skupin vždy postupovaly dva týmy do pavouka, kde Péťa s Vaškem hráli proti týmu - Sonnková, Palán. Dvouhry skončily nerozhodně, takže jsme se museli vydat si zahrát rozhodující mix. Byla to třísetová bitva, která bohužel skončila vítězně pro soupeře a náš tým se musel vydat bojovat o třetí místo. O něj si to rozdali s týmem - Nešněrová, Vraštiak. Dvouhry byly opět nerozhodné, ale tentokrát jsme mix s přehledem vyhráli. Vojta s Áďou si poté ještě zahráli o pořadí proti Houdové se Štěpánem. Tento duel bez problémů vyhráli a umístili se tak na sedmém místě a Vašek s Péťou si každý domů odvezl pohár za třetí místo.

     Turnaj byl opravdu super, zahráli jsme si spoustu zápasů, užili hodně legrace a Péťa se dokonce naučila hrát mixa (trochu)...

autorka: Péťa

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno