VÍTĚZOVÉ TEPRVE PŘICHÁZEJÍ

29.01.2022 19:01

Kladenští hráči v sestavě: M. Skrčená, K. Jonášová, V. Jonáš a Š. Kruncl se v sobotu 22. ledna vydali na východ do Hradce Králové na turnaj GP A do sedmnácti let. Už od začátku věděli, že tento turnaj nebude vůbec jednoduchý, ale co věděli jistě bylo to, že soupeřům rozhodně nedají nic zadarmo.

M. Skrčená společně z D. Kerplem (TU Liberec) nastoupili na dvojici M. Waliszewski a M. Wojewodovou. Zápas se jim, ale bohužel nepovedl, a tak po prohře 21:10 a 21:16 vypadávají z prvního kola. Ani K. Jonášové a Š. Krunclovi se první kolo nepodařilo, a tak po prohře 21:7 a 21:14 také vypadávají. Na to, že spolu V. Jonáš a A. Vrzáčková (TJ Sokol Dobruška) hráli poprvé, tak se nedali ničím zastrašit. Bohužel ani tady to nevyšlo, a tak po prohře 21:15 a 21:13 aj oni vypadávají z prvního kola.

Dvouhry holek aj kluků na tom byly už lépe. Myslím, že všichni zahráli, jak nejlépe uměli, a aj přesto, že ani tady jsme se žádné výhry nedočkali, tak jsme si s sebou odnesli akorát to dobré, a to jsou zkušenosti!

A máme tu první vítězství v dívčí čtyřhře! Dvojice K. Jonášová a M. Skrčená vítězí po skreči soupeřek, které na turnaj nedorazily. V druhém kole, ale narazily na budoucí vítězky D. Valentovou a B. Kulhánkovou (TJ Sokol Polabiny Pardubice). Po prohře 21:12 a 21:15 tak vypadávají M. Skrčená a K. Jonášová z celého turnaje. V. Jonáš a Š. Kruncl, bohužel také z celého turnaje vypadávají po prohře 21:6 a 21:7.

Aj přesto, že kladenští hráči nevyhráli ani jeden zápas z turnaje odchází s obrovskými zkušenostmi nejen do příštích turnajů, ale aj do budoucna, které jistě přinese mnoho úspěchů.

„Veny, vidi, vici“ na nás už čeká…

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno