VÝSLEDKOVÝ PŘEHLED

18.11.2021 12:47

První listopadový víkend se naši hráči účastnili hned 2 turnajů. Nejprve na domácích kurtech jsme pořádali GPC U17 a měli jsme zastoupení v podobě: K. Škvára, Š. Kruncl a M. Skrčená. Na dobře obsazeném turnaji se našim hráčům velice dařilo a získali celkem 5 medailí. Š. Kruncl s K. Škvárou získali ve čtyřhře chlapců bronz. M. Skrčená posbírala kompletní medailovou sbírku, když ve smíšené čtyřhře s D. Kerplem skončili na 3. místě, ve dvouhře dívek skončila na 2. místě a zlatou tečku měla čtyřhra dívek, kdy společně s T. Jirákovou celý turnaj ovládli.

V souběhu s naším turnajem vyrazili D. Skrčený s V. Vlkem v rámci přípravy na MS ve španělské Huelvě na turnaj GPC do Prahy. Po krásném zápase v semifinále, ve kterém svým soupeřům podlehli až po boji 22:20 ve třetím setu, si odvezli také bronzové medaile.

Závěr víkendu se také povedl našim hráčům, ale i zároveň manželům Čechurovým, kteří společně vyrazili na turnaj v Klatovech. Při konkurenci 20ti hráčům se jim dařilo převelice. Na svém prvním turnaji v roli manželů získali krásnou bronzovou medaili. Adam nastoupil ještě do čtyřhry mužů a zavzpomínal na své působení v klubu TJ Bílá Hora Plzeň, když mu byl přidělen spoluhráč z tohoto klubu – Martin Dvořák. Bylo vidět, že dřívější spolupráce funguje i po letech a celý turnaj vyhráli.

Blahopřejeme našim hráčům k medailovým úspěchům a děkujeme za dobrou reprezentaci klubu. Dále děkujeme partnerům klubu VICTOR a město Kladno.

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno