VÝSLEDKY Z VÍKENDOVÝCH KLÁNÍ

27.10.2021 08:16

Předposlední říjnový víkend zvládli naši hráči celkem 3 turnaje. Začínali jsme na domácích kurtech v kategorii U13 postupovým turnajem na MČR kategorie U13. Zde startovali 2 zástupci – Nataniel Skrčený a Martin Brož. Natík měl jediný cíl, kterým byl postup na MČR. Na pomoc v mixu si přizval Sofinku Kerplovou z TU Liberec. Bez zaváhání prošli celým turnajem a postoupili na MČR. Následovala dvouhra, kde ve finále narazil na tradičního soupeře z oblasti Lukáše Michla z Benátek n. J.. Kluci přítomným divákům předvedli velice bojovný výkon, na jehož konci se díky lepší fyzičce z postupu radoval Náťa. Ve čtyřhře kluků spojili síly s Martinem B. a po taktickém výkonu ve finále porazili zástupce BK Králův Dvůr V. Červenku s M. Petrákem. Celkem 3 zlata se rovná 3 postupy na MČR a plán splněn na 100%. Velká gratulace za dobrou práci na jejímž konci je odměna startu na Mistrovství ČR.

Souběžně probíhal turnaj GPC kategorie U15 v Mostě, na kterém startovali M. Skrčená, K. Škvára a J. Svoboda. Malvínka plnila roli 1 nasazené a turnaj byl v rámci přípravy pro nás zařazen jako přípravný. Díky žebříčkovému mohla startovat pouze ve dvouhře a mixu. V mixu startovala společně s Denisem Kerplem a podařilo se jim obhájit postavení hráčů č. 1 a v turnaji s přehledem zvítězili. Ve dvouhře postupovala pavoukem až do finále. Ve finále se bohužel projevila únava a po 3 vyrovnaných setech podlehla dobře hrající M. Niedermayerová z Ústí n. L.. Na turnaji se dařilo i našim mužským zástupcům. Kristián Š. předvedl velice dobrý výkon a probojoval se do čtvrtfinále ve dvouhře, čtyřhře s Jakubem S., který prošel do čtvrtfinále v mixu, kde startoval po boku M. Niedermayerové. Pochvala patří všem za dobrou reprezentaci klubu.

V neděli jsme pořádali turnaj GPC kategorie U19. Zde startovala nejpočetnější skupin našich hráčů – M. Skrčená, K. Jonášová, J. Altera, V. Jonáš, M. Korynta a Š. Kruncl. Naši hráči předvedli výkon, na který momentálně mají. a je vidět u některých posun, a to je správná cesta. Medailová umístění získali: Klárka J. s Malvínkou S. ve čtyřhře stříbro, bronzové nadělení získali J. Altera ve čtyřhře s M. Šilhanem, M. Korynta také ve čtyřhře a M. Skrčená ve čtyřhře dívek.

Tento víkend patřil k těm velice úspěšným, jen tak dále.

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno