ZAHÁJENÍ SOUTĚŽÍ DRUŽSTEV

02.11.2023 07:50

Sváteční sobota 28.10. a neděle 29.10.23 patřily soutěžím družstvům. V sobotu náš „A“ tým startoval v obnovené premiéře v západní skupině 1. ligy. Bohužel v týdnu před soutěží došlo ke zranění 2 hráčů základní sestavy, tak jsme museli povolat hráče z „B“ týmu a upravit soupisku. I přes počáteční zavání v 1 utkání proti obhájci titulu družstvu SK Prosek „A“ se nám povedlo nastartovat tým do vítězného módu a po velkém boji jsme vyhráli 5/3. Ve druhém utkání jsme nastupovali proti týmu SK Prosek „B“, který ve vzájemném utkání se svým týmem „A“ bral remízu, a tak jsme byli připraveni na tuhý boj. Na našich hráčích byla vidět větší rozehranost a klid na raketách po vyhraném utkání proti SK Prosek „A“ a po kontrolovaném výsledku jsme vyhráli 7/1. Začátek nebyl jednoduchý, a ještě nás s ohledem na změnu systému soutěže, kdy postupují pouze 2 týmy z východu a 2 týmy ze západu po základní části do play-off, čeká pořádná „nakládačka“ napětí a zápasů.

Neděle 29.10.23 a „B“ tým dospělých vyrazil směr Radonice na 1. kolo 2. regionální ligy, kam jsme letos po úspěšné baráži postoupili. Jak praví klasik, co pořádá Mojmír, je vždy pěkný prů….. Přijeli jsme k hale, která byla nečekaně zavřená a paní správcová jela hledat náhradní klíč za zlomený v zámku. Vše dobře dopadlo a v prochladlé hale jsme vstoupili do nového ročníku. Náš „B“ je složen z mladých nadějí a odrostlých veteránů a cílem je se udržet v soutěži. Hned první utkání nás prověřil tým s vyšším věkovým průměrem, který má ale ve svém kádru řadu mistrů republiky, kteří to mají stále v ruce – BK Meteor „B“. Naši se ničeho nezalekli a po krásných zápasech skončilo utkání 4/4. Ve druhém utkání jsme nastoupili proti Astře „B“. Zde už se tolik nedařilo bodovat, ale o to větší radost jsme měli z předvedené hry naší nastupující generace, která zvládla pro nás získat 2 body – mix Altera-Skrčená M. a dvouhra Altera.

Povedený víkend jsme zahájili výbornou snídaní v penzionu @penzionlivanec a zakončili společným obídkem v Radonicích.

Všem členům patří poděkování za reprezentaci a těm co získali body patří o to větší dík. Další kola hrajeme 16.12.2023.

Děkujeme za podporu Město Kladno, Victorsport.cz, NSA a klubu. Velké díky také fanouškům, kteří nás celou dobu podporovali, bez vás by to nešlo.

Výsledky: czechbadminton.cz/liga?exr=5&tli=3&tcl=1

www.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=AE74201C-FACA-468D-B532-2D948A41E591&draw=1

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno